Câte calorii are o shaorma? Valori nutriționale pentru shaorma mică, medie și mare

de

Bookingham
Cate calorii are o shaorma?

Valoarea calorică a unei shaorme poate varia în funcție de ingredientele folosite, dimensiunea shaormei și tipul de carne utilizat.

  • În general, o shaorma mică poate avea în jur de 400-500 de calorii.
  • O shaorma medie poate avea între 600 și 800 de calorii.
  • O shaorma mare poate ajunge până la 1000 de calorii sau mai mult, în funcție de cantitatea și tipul ingredientelor.

Din punct de vedere nutrițional, shaorma poate conține cantități semnificative de grăsimi, sare și carbohidrați, iar valoarea nutrițională poate fi influențată de ingredientele utilizate și de modul de preparare. În general, este recomandat să consumați shaorma cu moderație și să o includeți într-un regim alimentar echilibrat, bogat în legume, fructe și proteine slabe.

Despre Bookingham

Platforma de rezervări online, Bookingham, își propune să creeze o conexiune mai strânsă între localnici și restaurantele din orașele lor. Prezentă în marile orașe din România, aplicația îți permite rezervarea unei mese prin numai câteva click-uri. Mai mult decât atât, descoperi ofertele și experiențele din oraș, și te bucuri de promoții personalizate.

Bookingham satisface și nevoile proprietarilor și managerilor din domeniul HoReCa. Prin intermediul digitalizării și marketingului inteligent, platforma facilitează procesul de colectare și gestionare a rezervărilor, crește vizibilitatea localurilor în comunitate și eficientizează costurile de publicitate.

Trending.

Populare.

Autentificare
Business Area