Ce localuri cu igloo-uri avem în Cluj-Napoca?

de

Sabina Nisioi
Chios Social Lounge Igloo

Știm că pandemia ne-a retrâns activitățile obișnuite și viața a luat o întorsătura interesantă pentru foarte mulți dintre noi, dar avem și vești bune!

Chiar dacă vremea nu ține cu noi, temperaturile se află undeva la 0 grade și bate un vânt de nu îți vine să ieși din casă, unele localuri din Cluj sunt pregătite și sunt gata să își primească clienții într-o formulă nouă, deosebită. În interiorul restaurantelor nu putem sta din cauza restricțiilor impuse de autorități. De terase nici nu încape îndoiala pentru că e prea frig. Și atunci, ce rămâne de făcut? 

Noutatea momentului în industria HoReCa – igloo-urile

Ei bine, fiecare naționalitate ale propriile tradiții și obiceiuri prin care se disting unele de celelalte. Interesant, nu? Locuitorii din nordul îndepărtat nu au decât gheață și zăpadă și sunt nevoiți să își construiască casele din apă înghețată. Chiar dacă pare o construcție simplă și friguroasă, aceasta de fapt este durabilă și călduroasă. Aceste construcții se numesc igloo-uri.

Având în vedere temperaturile de la noi și faptul că nu putem să stăm la terase afară sau să mâncăm în incinta restaurantelor, câteva localuri din Cluj au improvizat și au venit cu o nouă idee. Au amenajat igloo-uri care sunt încălzite și care pot să găzduiască în general 4-6 persoane. Acestea de obicei se închiriază cu o rezervare, sau localul îți impune o anumită consumație.

Când stai să te gândești că afară sunt minus 3 grade și tu totuși poți să stai la o terasă caldă cu prietenii tăi, parcă îți surâde ideea, nu? Bănuiesc că ești și curios despre ce localuri vorbim, așa că hai să construim o hartă în imaginația ta și să vedem pe care drum să o iei pentru ca experiența ta într-un igloo să fie deosebită și de nedescris.

1. Form Cafe

Primii care au venit cu ideea igloo-urilor în Cluj sunt cei de la Form Cafe. Ei sunt cei care au adus această experiență deosebită în Cluj chiar de la începutul lunii noiembrie. Igloo-urile de la ei au capacitate de maxim 6 persoane și e neapărat să îți faci o rezervare dinainte dacă vrei să prinzi loc. Atmosfera e deosebită și merită experiența unei mese relaxante cu amicii tăi și chiar și cu animăluțul tău. Este un local pet friendly și primește și animăluțul tău un bol cu mâncare și apă dacă e cuminte.

2. Casa Boema

La Casa Boema ai fost? Au o grădină incredibil de frumoasă vara, dar nu s-au lăsat mai prejos nici în anotimpurile mai friguroase. ,,Servirea este impecabilă’’, iar de la începutul lunii noiembrie au și ei igloo-uri. Poți să iei un prânz delicios, iar vremea nefavorabilă să nu fie o problemă. Îți poți face o rezervare accesând acest link: https://bookingham.ro/cluj-napoca/restaurante/casa-boema/13

3. Chios Social Lounge

De la sfârșitul lunii decembrie, la Chios atmosfera e de vis. Fiecare igloo este bine încălzit, capacitatea este de maxim 6 persoane, iar pentru a lua o cină la igloo trebuie să te gândești la asta din timp. Fii sigur că îți faci o rezervare la Chios Social Lounge, folosind aplicația Bookingham, pe care o poți descărca din Google Play sau Apple Store. Am auzit că cei de la au momente deosebite vineri seara – evenimentele restrânse cu muzică acustică și atmosfera de basm fiind cuvinte cheie.

4. Euphoria Biergarten

Euphoria Biergarten și-a redeschis terasa de puțin timp. Mâncarea este delicioasă, îți vine să te lingi pe degete și ei îți asigură confortul de a sta la o terasă în igloo fără a te îngrijora în privința frigului. Desigur, am auzit că au o cafea excepțională! Merită încercat la ei un macchiato și pentru a fi sigur că prinzi loc, intră pe www.bookingham.ro și fă-ți o rezervare în avans! 

Vei avea parte de doza de energie de care ai nevoie!

5. Colin`s Gastro Pub

Începând cu anul 2021, Colin`s Gastro Pub anunță și ei că au pregătit pentru clienții lor câteva igloo-uri și o terasă unde să se simtă bine oricine pășește pragul lor. Am auzit că au o servire impecabilă și că atmosfera e de vis datorită locației retrase aproape de Parcul Central. Dă o fugă și convinge-te! Rezervarea o poți face sigur și rapid, folosind Bookingham.

6. Napoli Centrale

La sfârșitul lunii ianuarie, au apărut igloo-uri și la Napoli Centrale. Dacă îți e poftă de o pizza delicioasă, aici trebuie să vii neapărat. Napoli Centrale se asigură că experiența ta la ei va fi deosebită, pizza fiind mereu precum așteptările tale și eleganța și finețea restaurantului perfecte, precum cele italiene. Poți să îți faci rapid o rezervare de pe site-ul Bookingham și nu vei mai fi nevoit să suni. 

7. Jaxx

via Jaxx

Cel mai nou restaurant care a deschis o terasă cu igloo-uri este Jaxx. Îi găsești pe strada Emil Isac, și ghici ce? De curând a avut loc o cerere în căsătorie emoționantă. S-a creat un moment special în igloo-urile amplasate de ei, așa că dacă n-ai idee cum să fii mai romantic, sugerăm să mergi până acolo. Cum spun și ei, ,,atmosfera plăcută alături de un vin fiert e de sezon’’! Iar dacă de ambient se ocupă ei, tu ocupă-te doar de planificare. Rezervă-ți o masă la Jaxx cu ajutorul Bookingham!

8. Cimbru

Și la Cimbru e cald și frumos! Ne-am dat seama de asta văzând pozele celor care le trec pragul, și care se bucură de companie bună și mâncare și mai bună! Vedetele localului sunt Angus Steak Sandwich, Angus Beef Tagliata și Grilled Halloumi Sandwich. Orice-ați alege, nu veți da greș… dar nu uitați să comandați și o porție generoasă de cartofi cu parmezan. Un deliciu culinar! Le găsești igloo-urile pe strada Decebal, nr. 37. Ce mai aștepți?

via Cimbru

9. Marty Restaurants

Say “Cheese”…cake la Marty-n ingloo! 🍰

Da, ai auzit bine! Începând cu 1 februarie poți savura cheesecake-urile de la Marty și altundeva decât în sufrageria ta, în regim takeaway.

Toți tânjim după ieșirile cu prietenii apropiați, așa că… de ce mai stai pe gânduri? Rezervă-ți o masă la Marty Plaza Platinia cu Bookingham si profită de locșorul cald pe care l-au pregătit pentru tine. Nici nu mai spunem de răsfățul culinar care te-așteaptă!

Idei finale

Chiar dacă pandemia ne-a restricționat câteva dintre obiceiurile noastre, unele localuri clujene s-au asigurat că își continuă activitatea pentru a ne face fericiți, protejându-ne de frig, dar și noul virus. Imaginația lor a creat câteva seri deosebite mai multor persoane și continuă să o facă până la apariția unor temperaturi mai prietenoase. E o experiență frumoasă și merită să-ți faci o rezervare la unul dintre aceste localuri. Promitem că te vei simți extraordinar!

Despre Bookingham

Platforma de rezervări online, Bookingham, își propune să creeze o conexiune mai strânsă între localnici și restaurantele din orașele lor. Prezentă în marile orașe din România, aplicația îți permite rezervarea unei mese prin numai câteva click-uri. Mai mult decât atât, descoperi ofertele și experiențele din oraș, și te bucuri de promoții personalizate.

Bookingham satisface și nevoile proprietarilor și managerilor din domeniul HoReCa. Prin intermediul digitalizării și marketingului inteligent, platforma facilitează procesul de colectare și gestionare a rezervărilor, crește vizibilitatea localurilor în comunitate și eficientizează costurile de publicitate.

Trending.

Populare.

Autentificare
Business Area