Cele mai bune locuri de mic dejun din București în 2024

de

Sabina Nisioi

Ce cauți azi? Ceva tradițional, dulce, sărat, vegan, accesibil, sau poate… instagramabil? Descoperă localurile cu cel mai bun mic dejun București, în funcție de zone și apetit.

Mic dejun Bucuresti

Pov: E 9 dimineața și ți-e foame. Găsești un local care-ți place, îi cauți pe social media și mai vezi și că-s instagramabili (*clar, puncte bonus), cauți meniul în avans ca să știi ce-ți comanzi de cum ajungi, dar… afli că deschid de abia la prânz. 

Been there. Not nice. Ne-am gândit că n-ar strica să ai la îndemână articolul ăsta data viitoare când vrei să iei micul dejun în oraș. Descoperă în ce restaurante din București ar trebui să mergi, în funcție de ce poftești!   

Care sunt cele mai bune locuri cu mic dejun din București?

Mano Bocca, București
Via Mano Bocca

Există localuri cu mic dejun și există localuri cu mic dejun. Topul ăsta e despre cele din urmă. E despre acele restaurante în care mergi de drag – de dragul mâncării bune, al servirii atente și al atmosferei. Poate preferi un mic dejun București într-un bistro cozy & chill, sau poate vrei experiența asta într-un restaurant spațios, în care e vânzoleală încă de la primele ore ale zilei. În cele mai bune restaurante din București care au și opțiunea de breakfast, am inclus ambele categorii, așa că nu mai rămâne decât să-ți găsești favoritul și să-ți rezervi o masă cu Bookingham.

 1. Frudisiac
 2. G.Y.S.T.
 3. Chocolat
 4. B4 Market 
 5. Fior di Latte
 6. Halef
 7. Simbio
 8. Beautyfood
 9. Boutique du Pain
 10. Grand Café Van Gogh
 11. Rawdia
 12. Stadio Union
 13. Mano+Bocca

Unde mănânci un mic dejun București pe Calea Victoriei?

via Boiler x Guido

Dacă te numeri printre miile de turiști care vizitează anual Bucureștiul, sigur Calea Victoriei e pe lista ta. Partea bună e că dacă te prinde foamea între timp, zona abundă de localuri cu mic dejun bun București, deci you’ve #markedsafe. Sunt opțiuni și pentru vegani și vegetarieni, și pentru cei care vor un mic dejun tradițional.

Ce localuri din Piața Romană au un mic dejun bun București?

via Neighbours Kitchen & Coffee

Și la Romană e vânzoleală mai mereu, așa că ne-am gândit că indiferent dacă ești turist sau localnic, n-ar strica să ai la îndemâna lista asta cu localurile în care poți mânca un mic dejun București gustos. Unele dintre ele sunt renumite și pentru cafeaua de specialitate, dar te lăsăm pe tine să descoperi asta la fața locului.

Unde găsești un mic dejun bun București prin Centrul Vechi?

via Hanu’ lui Manuc

Centrul Vechi e una dintre cele mai populare zone din capitală când vine vorba de ieșitul în orașul. Ai unde să iei prânzul, cina sau să mergi în club, așa că nici prima masă a zilei nu face excepție. Un mic dejun Centrul Vechi bun găsești la:

Ce localuri sunt renumite pentru micurile dejun dulci?

via Simbio

Pentru cei care nu concep ideea de English Breakfast și care simt nevoia neapărat de ceva dulce la micul dejun, ne-am uitat prin meniurile restaurantelor din București și am citit recenziile clienților, ca să vedem ce localuri ți-ar fi pe plac. Pancakes, waffles, French toast, siropuri, fructe, sau opțiuni vegane? Vezi ce alternative ai.

Unde găsești cele mai bune micuri dejun sărate?

via Gram Bistro

Toast-uri cu ouă gătite-n fel și chip, avocado, bacon, brânzeturi, English breakfast, iar lista poate continua la nesfârșit când vine vorba de un mic dejun București sărat. Localurile de mai jos au niște combinații spectaculoase.

Ce restaurante servesc mic dejun București vegan?

via Rio Juice

În topul orașelor vegane din România, Bucureștiul se află pe locul al patrulea, deci nu trebuie să-ți faci griji că nu vei găsi opțiuni vegane în meniu. Sau poate vrei să începi ziua cu o masă mai light, fără carne sau brânzeturi, dar totuși nutritivă și gustoasă. Uite în ce locuri poți merge: 

Unde mănânci un mic dejun tradițional în București?

via Hanu’ lui Manuc

Un mic dejun ca la mama acasă n-a supărat pe nimeni, niciodată. Unele restaurantele bucureștene au aperitive reci pe care le poți comanda la mic dejun (mixuri de brânzeturi și mezeluri de la producătorii locali), cartofi prăjiți cu ouă ochiuri, cașcaval ras și salată de roșii, sau clasicii papanașii cu smântână și gem.

Ce restaurante cu mic dejun București au prețuri accesibile?

via Coclinta Brasserie

Dacă a rămas prea mult din lună până la salariu sau dacă preferi să-ți cheltui banii vizitând orașul, dar totuși vrei să mănânci un mic dejun București, află că ai câteva opțiuni bune. Tradițional, dulce, vegan sau clasic? 

Ce localuri instagramabile din București au mic dejun bun?

via Pinnaxis

Cauți un restaurant instagramabil din București sau un mic dejun instagramabil din București? Well, nici nu mai contează pentru că oricum localurile de mai jos le bifează pe amândouă! 

Descoperă mai multe restaurante din București

Burgeri în București 
Weiss Beer Garden
Black by Doncafe Brasserie
Burgeria Știrbei
South Burger
Vivo – Fusion Food Bar Bucuresti
Fructe de mare în București
Ivan Pescar & Scrumbia Bar
Poesia
Cucinetta
Restaurant Isoletta
Bellini
Pizza în București 
Pizzeria Volare
Resto Aperto
Il Peccato
Borsalino
Capricciosa
Mâncare mexicană în București
El Torito
Banjo Jack
Crăpelniță
El pato
Taqueria El Torito
Mâncare chinezească în București 
i’Ladrino Ristorante
Templul Soarelui
5 Elemente
Restaurant Kong
PengYou Restaurant & Lounge
Wine Bars în București
Biutiful Downtown
Sara Restaurant
Banjo Jack
Ici et La
Old Brick Pub
Sushi în București 
Padthai
Edo Sushi & Garden
Kanpai 
Yoshi Sushi and Teppanyaki
Ginger Sushi Bar & Lounge
Pub-uri în București
St. Patrick Irish Pub & Restaurant
Naked Kitchen & Beach Bar
George and Dragon Pub
Old Brick Pub
White Horse Pub & Restaurant

Despre Bookingham

Platforma de rezervări online, Bookingham, își propune să creeze o conexiune mai strânsă între localnici și restaurantele din orașele lor. Prezentă în marile orașe din România, aplicația îți permite rezervarea unei mese prin numai câteva click-uri. Mai mult decât atât, descoperi ofertele și experiențele din oraș, și te bucuri de promoții personalizate.

Bookingham satisface și nevoile proprietarilor și managerilor din domeniul HoReCa. Prin intermediul digitalizării și marketingului inteligent, platforma facilitează procesul de colectare și gestionare a rezervărilor, crește vizibilitatea localurilor în comunitate și eficientizează costurile de publicitate.

Trending.

Populare.

Autentificare
Business Area