Restaurante asiatice Cluj: Unde mănânci bine, în 2023?

de

Restaurante asiatice

Ramen, sushi, falafel, vită Wagyu – acestea sunt doar câteva dintre elementele importante ale bucătăriei asiatice, iar restaurantele din Cluj nu dezamăgesc când le pun în farfurie. Există localuri nișate pe mâncare asiatică în Cluj, dar și unele cu meniu variat, în care apar și preparate precum sushi, ramen sau noodles Cluj. Descoperă cele mai bune restaurante asiatice din oraș, în funcție de locație și specific.

Ce restaurante asiatice Cluj sunt prin centru?

Zona centrală nu duce lipsă de mâncare asiatică, în special dacă vrei un sushi Cluj. Un local nou e Sushi on Fire (Piața Unirii 27). În apropiere, îi găsești și pe cei de la Sushi Master (Emil Isac 15) și Hello Sushi by Sushi Cluj (Ștefan Ludwig Roth 17), care se numără printre preferatele localnicilor. Hello Sushi are și roll-uri vegetariene, deci dacă ești în căutarea unor restaurante vegetariene în Cluj, cu specific asiatic, știi unde trebuie să mergi.

Unde altundeva găsești restaurante asiatice Cluj?

Mancare asiatica Cluj

Platinia Mall e renumit pentru restaurantul asiatic de fine dining, Sakura. Lângă, îi găsești pe cei de la Amagusto Cucina Italiana. Și ei au sushi bun, dar sunt mai degrabă cunoscuți pentru paste și pizza în Cluj. Dacă tot vorbim de restaurante asiatice high-end, Hikari (Aleea Stadionului 1) și Tokyo Japanese Restaurant (Gheorghe Marinescu 5) trebuie puse pe listă.

La Iulius Mall, îi găsești pe cei de la Wasabi Running Sushi și SushiVO. Acolo poți testa conceptele de „all you can eat” și „running sushi”. Nobori (Plopilor 62), Little Hanoi (Nicolae Titulescu 165) și Magic Sushi (Zorilor 25) sunt alte restaurante asiatice Cluj ce merită încercate. 

Shanghai Restaurant (Turzii 42) și Indigo (Piezișă 10) sunt două dintre localurile care, pe lângă preparatele specific asiatice, au și meniul zilei Cluj. În apropierea parcului, e Samsara, iar localul vegan are o altă abordare pentru dish-urile japoneze.

Unde mănânci cea mai bună shaorma din Cluj?

Shaorma Cluj

Un „hidden gem” e Damas Arabic Food (George Barițiu 32). Alte locuri în care mănânci o shaorma Cluj bună sunt: Sultan Döner & Shawarma (Memorandumului 4), Rosa (Bulevardul 21 Decembrie 1989 5), Mesopotamia (Universității 3), Big Belly (Calea Mănăștur 68) sau Mado (VIVO, Iulius Mall).

Care e cel mai bun kebab Cluj?

Kebab Cluj

Cel de la Sultan Döner & Shawarma (Memorandumului 4). Alte locuri în care nu dai greș, dacă vrei un kebab Cluj, sunt: Dabo Doner (Piața Unirii 21/2A), The Doner Place (Gheorghe Șincai 7), DK Doner Kebab & Grill (Eroilor 16) și Gustador (Ferdinand 16).

Unde găsești cel mai bun falafel Cluj?

Falafel Cluj

Fără niciun dubiu, la Damas Arabic Food (George Barițiu 32). Falafel bun e și la Zaki Oriental Cuisine (Sextil Pușcariu 10), renumit și pentru aperitive în Cluj. Marhaba Arabic Restaurant (Turzii 86) și Kebapci (Calea Moților 131) sunt alte locuri de unde îți poți lua un falafel Cluj autentic.

Ce restaurante asiatice bune au ramen Cluj?

Ramen Cluj

Tokyo Japanese Restaurant e cea mai bună alegere. Alte restaurante asiatice în care găsești ramen Cluj bun, sunt: Wok’n Roll (Dorobanților 24), Sushi Point (Iașilor 14) și Sakura (Platinia Mall).

Unde mănânci noodles în Cluj?

Noodles Cluj

Cei de la Samsara au niște rețete inedite. Alte locuri în care găsești noodles Cluj buni ar fi: Little Hanoi, Shanghai Restaurant, Dashi Japanese (Iulius Mall) și, dacă ești pe grabă, Noodle Pack de la VIVO e drive-through.

În ce restaurante găsești Wagyu Cluj?

Wagyu Cluj

De obicei, în steakhouse-urile din Cluj-Napoca. Muura Steakhouse (Roosevelt 2), Adi Steakhouse (Andrei Mureșanu 5) și A Camponeza (Emil Zola 2). Ultimul e renumit și pentru pentru serile în care se cântă muzică live Cluj. Tokyo Japanese Restaurant e un alt loc în care găsești un Wagyu Cluj bun.

Ce restaurante asiatice Cluj sunt pe delivery?

Majoritatea restaurantelor clujene sunt disponibile și pe delivery, inclusiv cele cu specific asiatic. 

*Tip: Dacă vrei să încerci să-ți gătești tu ceva acasă, Taste of Asia e magazinul în care trebuie să mergi cu lista de cumpărături. Găsești tot felul de produse coreene și japoneze, de la tăiței instant, până la sosuri picante și alcool pe bază de orez.

Tu unde mergi când vrei mâncare asiatică în Cluj? Dacă ai vreun restaurant favorit, care nu e pe lista noastră, lasă-ne un comentariu, și noi avem grijă să-l adăugăm! Dă-ne un follow pe Instagram și Facebook și fii la curent cu cele mai faine localuri din orașul tău. 

Rezervă cu Bookingham ori de câte ori ieși la masă. #Discover #Book #Benefit

Despre Bookingham

Platforma de rezervări online, Bookingham, își propune să creeze o conexiune mai strânsă între localnici și restaurantele din orașele lor. Prezentă în marile orașe din România, aplicația îți permite rezervarea unei mese prin numai câteva click-uri. Mai mult decât atât, descoperi ofertele și experiențele din oraș, și te bucuri de promoții personalizate.

Bookingham satisface și nevoile proprietarilor și managerilor din domeniul HoReCa. Prin intermediul digitalizării și marketingului inteligent, platforma facilitează procesul de colectare și gestionare a rezervărilor, crește vizibilitatea localurilor în comunitate și eficientizează costurile de publicitate.

Autentificare
Business Area