Cele mai Faine Localuri Pet-Friendly din Cluj, în 2023

de

Sabina Nisioi
Localuri petfriendly Cluj

Ți s-a făcut vreodată poftă de un mic dejun prin Cluj sau de un cocktail rece, în timp ce erai la plimbare cu animalul de companie, și n-ai văzut niciun local pet-friendly la orizont? 

În articolul de astăzi, îți arătăm cum poți să-ți faci traseul astfel încât să nu mai ai problema asta data viitoare. Rămâi cu noi pentru a descoperi ce restaurante din Cluj sunt pet-friendly și prin ce zone le găsești.

Ce localuri pet-friendly Cluj sunt în centru?

Centru abundă în localuri pet friendly Cluj unde ești binevenit cu animalul de companie.

În Piața Unirii, poți intra la Che Guevara Social Pub și Toulouse. Pe Memorandumului, îi găsești pe cei de la Shto College Bar, Atelier Café și Yolka. Dacă e ora cinei și vrei să și mănânci un burger bun Cluj, nu ezita să mergi la People Pub

În Piața Muzeului, ai și mai multe șanse să găsești un restaurant pe-friendly. La /FORM Café, de exemplu, până și cățeii au ceva pregătit în meniu. Tot prin zonă sunt și Klausen Pubhouse și Caro Vintage Club, în cazul în care vrei să mănânci și niste paste sau o pizza Cluj. Ca baruri pet-friendly din Muzeului, poți alege între The Soviet, Shadow Cafe și Londoner Pub.

Dacă vrei să bei o cafea bună-n Cluj, dar ai blănosul cu tine, Narcoffee și Tucano, de pe Bulevardul Eroilor, o să te primească garantat.

Pe strada Universității, Insomnia și Sisters sunt două localuri pet-friendly Cluj cu un vibe tare friendly & cozy. Dacă vrei să mănânci ceva, tot pe Universității îi găsești și pe cei de la Visuin, care te primesc și cu animalul de companie.

Pe strada Inocențiu Micu Klein, poți intra la Makeba și Bulgakov Café, cu tot cu pisică sau cățel. Și dacă tot ești prin zonă, încearcă unul dintre cele mai bune deserturi Cluj – vargabéles, la Bulgakov. Pe Avram Iancu, Joben e un alt local pet-friendly, iar pe Potaissa, poți merge la DOT. Aici te poți bucura și de unul dintre cele mai bune brunch-uri din oraș. Și dacă nu e ora brunch-ului, ci a prânzului, fugi la niște paste Cluj, la Casa Boema. Și ei te primesc cu animalul de companie!

Când poftești la o bere craft și ești prin Piața Mihai Viteazul, dă o fugă la Beer Wall Café sau la Old School.

Alte localuri pet-friendly Cluj prin centru ar mai fi  din centru: Irish Music Pub (Horea 5), Blériot (Blvd. 21 Decembrie 18), La Port Pub (Hermann Oberth 1) și Sancho Panza (Memorandumului 26).

Ce localuri pet-friendly Cluj găsești în apropierea Parcului Central?

Jaxx American Restaurant și FRANK the Tank sunt două restaurante pet-friendly Cluj care te primesc cu brațele deschise și pe tine, și pe animăluțul tău. Dacă poftești la un dish vegan sau vegetarian, dar ești însoțit de necuvântător, Samsara e locul potrivit pentru voi. Tot în apropierea Parcului Central, poți merge și la Euphoria Biergarten, Motor Rock Bistro sau Cotton Club.

Ce localuri pet-friendly Cluj ai pe Piezișă?

Nici Piezișa nu duce lipsă de localuri pet-friendly Cluj. La Studio 26, Cleo Pub și Coyote, poți să-ți comanzi un drink și un snack, în timp ce prietenul tău stă cuminte lângă tine.

Unde altundeva mai sunt localuri pet-friendly Cluj?

Dacă ești prin Mărăști, la Corner Biliard, Snooker & Darts, poți să intri cu animalul de companie. Tot acolo poți urmări și meciurile preferate, fiind unul dintre cele mai populate sports baruri din Cluj. Lângă Iulius Mall, poți merge cu blănosul la Roots, iar dacă ești prin cartierul Zorilor, poți intra la Gentleman’s Bistro Bar. Și nu uita: orice locație Meron primește cu animalul de companie!

Dă-ne un follow pe Instagram și Facebook pentru zilele în care n-ai idee pe unde să mai ieși. Cu Bookingham, descoperi cele mai faine localuri din orașul tău și îți rezervi o masă prin numai câteva click-uri! 

#Discover #Book #Benefit

Despre Bookingham

Platforma de rezervări online, Bookingham, își propune să creeze o conexiune mai strânsă între localnici și restaurantele din orașele lor. Prezentă în marile orașe din România, aplicația îți permite rezervarea unei mese prin numai câteva click-uri. Mai mult decât atât, descoperi ofertele și experiențele din oraș, și te bucuri de promoții personalizate.

Bookingham satisface și nevoile proprietarilor și managerilor din domeniul HoReCa. Prin intermediul digitalizării și marketingului inteligent, platforma facilitează procesul de colectare și gestionare a rezervărilor, crește vizibilitatea localurilor în comunitate și eficientizează costurile de publicitate.

Trending.

Populare.

Autentificare
Business Area