30 dintre cele mai populare localuri cu terase acoperite sau încălzite din București

de

Terase București - Nomad Skybar

Dac-ar trebui să te gândești la un lucru de care capitala nu duce lipsă, cel mai probabil ai spune… bucătărie internațională. Varietatea culinară din restaurante București, dar și drink-urile și atmosfera de pe terase, fac ca orice seară-n oraș să fie una reușită.

… Da, indiferent de sezon. Descoperă care sunt cele mai frumoase terase din capitală și rezervă-ți o masă cu Bookingham.

Terase București: Centrul vechi

Terase București: Dorobanți

Terase București: Calea Victoriei

Terase București: Cișmigiu

Terase București: Parcul Carol

Terase încălzite București: Sari direct

Restaurante cu terase în centrul vechi

1. Anika Restaurant

Aici, chef Alexandru Dumitru și oenologul Andrei Popa au grijă ca experiența ta să fie una completă. Accentul se pune pe ingrediente simple și bune, pentru a da naștere clasicelor rețete românești. Terasa e luminoasă și spațioasă, iar unii clienți nostalgici spun că le amintește de vacanțele petrecute la bunici.

2. La Mahala

Chef Petru Sorin Cucu abordează bucătărie contemporană într-un mod inedit. Salată proaspătă de vinete, florile de dovlecel umplute cu urdă și sos de măsline, obrazul de vițel cu mămăligă cremoasă și sos de trufe de Transilvania și parfait-ul de ciocolată cu alune de pădure sunt doar câteva dintre dish-urile pe care le poți savura La Mahala.

3. Aubergine Healthy Food

Chef Ronen îmbină gusturile mediteraneene, istraelite și egiptene, spre încântarea veganilor, vegetarienilor, dar și carnivorilor. Pe terasa lor, poți degusta unele dintre cele mai bune colecții de vinuri din zona Centrului Vechi. Chef Ronen a ales special podgoriile, pentru a îmbina experiența unui preparat fusion cu cea a vinului fin.

4. Le Bab

Le Bab își are originile în Londra anului 2016. Conceptul a fost reinterpretat în București, în 2019, oferind dish-uri demne de stele Michelin. Bucătăria Orientului Mijlociu și influențele contemporane fac ca Le Bab să fie una dintre cele mai populare terase din București.

5. Lacrimi și Sfinți

Mircea Dinescu reinventează cultura culinară autohtonă aproape pierdută. Lacrimi și sfinți îți oferă numai preparate realizate din ingrediente locale: peștele e de captură, păsările sunt de curte, iar porcii și vițeii provin din ferme individuale mici. Și terasa, și interiorul sunt realizate din lemn recuperat din diferite zone ale țării, iar vesela e creată de artiști locali.

Restaurante cu terase pe Dorobanți

6. Grădina Eden

Terasa nu mai are nevoie de alte descrieri. Probabil e una dintre cele mai frecventate locații pe timpul verii, pentru vibe-ul relaxat și varietatea de băuturi alcoolice și non-alcoolice pe care le oferă.

7. Maize – Farm to Table

Cam așa arată un brunch pe terasa celor de la Maize. După cum le zice și numele, meniurile lor sezoniere sunt realizat din ingrediente bio, farm to table.

8. La Finca

Iar acum că te-ai așezat, poți comanda o selecție de tapas și o Sangria rece. Restaurantul La Finca by Alioli aduce în București gusturile autentic spaniole.

9. Nomad Skybar

Nomad îmbină savori din toate colțurile lumii, iar terasa situată la etajul 30… duce întreaga experiență la un alt nivel.

Restaurante cu terase pe Calea Victoriei

10. Ganesha Caffe

Aici vii dacă vrei o cafea proaspăt măcinată, o infuzie din plate arăbești, o narghilea sau un cocktail diferit. Dacă locația de pe Calea Victoriei e full, află că îi găsești și pe bulevardul Primăverii nr. 3, și pe strada Barbu Văcărescu nr. 71-73.

11. Coclintă Brasserie

Denumirea localului vine de la clasica turtă maramureșeană. Deci nu e de mirare că în bistro-ul tradițional gourmet, chef Sorin Petre Cucu îmbină rețete vechi cu tehnici noi, oferind experiențe de neuitat tuturor celor care le trec pragul.

12. The Artist

Chef Paul Oppenkamp și soția sa, Mihaela, sunt numele din spatele restaurantului The Artist. Cu o experiență de 12 ani în industria ospitalieră, cei doi au deschis localul în 2012, focusul fiind pe modern și calitate. Grădina de vară e perfectă pentru a le-ncerca bunătățile.

Restaurante cu terase în Cișmigiu

13. Bistro La Etaj

Cu un asemenea view, probabil Bistro La Etaj își merită locul în topul celor mai instagramabile restaurante din București.

14. Restaurant Caupona

Rețetele meleagurilor noastre capătă alte arome în bucătăria Caupona, unde conceptul de fine dining primează. Bunul gust se observă și prin designul interior al localului.

15. Sharkia

Chef Ștefan Paraschiv și cuptorul Tabun sunt elementele care oferă o experiență mediteraneană autentică. Terasa nu face decât să adauge un plus de prospețime.

Restaurante cu terase în Parcul Carol

16. Ivan Pescar & Scrumbia Bar

Pentru câteva ore, te simți ca-n Deltă! Fructe de mare proaspete, selecții de vinuri pe măsură și o terasă spațioasă și luminoasă.

17. Expirat

Halele Carol găzduiesc una dintre cele mai frumoase terase din București. Dacă vrei să încerci ceva diferit azi, dă un ochi prin meniul celor de la Expirat și fugi pe terasa lor!

18. Bryo Appetite

Măcar pentru aerul de vacanță (dacă nu și pentru blaturile crocante de pizza), și tot trebuie să le faci o vizită!

Localuri cu terase încălzite București

Acum, pe o scară de la 1 la 10, cât de friguros ești? Pentru că… ceaiul și vinul fiert au un complet alt gust dacă sunt savurate cu un view pe măsură! Descoperă cele mai frumoase terase încălzite din București și bucură-te de băuturile fierbinți ale sezoanelor răcoroase!

Le Bab, Calea Victoriei, nr. 12A. 

Ză Lokal, Calea Victoriei, nr. 214.

Linea – Closer To The Moon, Calea Victoriei, nr. 17. 

Bread and Butter, Calea Victoriei, nr. 23. 

The Artist, Calea Victoriei, nr. 147. 

Ici et La, Domnița Ruxandra, nr. 7.

Beans & Dots Specialty Coffee Shop, Ion Brezoianu, nr. 23-25. 

Trattoria Buoni Amici, Schitu Măgureanu, nr. 35.

Edo Sushi & Garden, Știrbei Vodă, nr. 84A.

Tulin Restaurant, Constantin D. Stahi, nr. 2.

Il Cantuccio Ristorante, Fabrica de Chibrituri, nr. 2-6.

Dineș Restaurant, Cuțitul de Argint, nr. 12.

Cafe Bar “La Pod Gogu Constantinescu”, General Candiano Popescu, nr. 47.

Freddo Bar & Lounge, Smârdan, nr. 24.

GastroLab, Aviatorilor, nr. 8.

Grano, Puțul lui Zamfir, nr. 40.

Nomad Skybar, Smârdan, nr. 30.

Pâine și Vin, Actor Ion Brezoianu, nr. 4. 

Lacrimi și Sfinți, Șepcari, nr. 16.

Alt Shift, Constantin Mille, nr. 4.

White Horse Restaurant, George Călinescu, nr. 4A.

Frudisiac, Intrarea Bitolia, nr. 4.

B4 Market, Locotenent Aviator Radu Beller, nr. 54.

Osho Steakhouse, Bulevardul Primăverii, nr. 19-21. 

În concluzie, dacă ești din București, nu duci lipsă de terase! Totuși, același lucru e valabil și dacă ești în căutarea unor terase Cluj. Cu Bookingham, descoperi localurile care merită, rezervi rapid și te bucuri de beneficii!

Despre Bookingham

Platforma de rezervări online, Bookingham, își propune să creeze o conexiune mai strânsă între localnici și restaurantele din orașele lor. Prezentă în marile orașe din România, aplicația îți permite rezervarea unei mese prin numai câteva click-uri. Mai mult decât atât, descoperi ofertele și experiențele din oraș, și te bucuri de promoții personalizate.

Bookingham satisface și nevoile proprietarilor și managerilor din domeniul HoReCa. Prin intermediul digitalizării și marketingului inteligent, platforma facilitează procesul de colectare și gestionare a rezervărilor, crește vizibilitatea localurilor în comunitate și eficientizează costurile de publicitate.

Similare.

Trending.

Autentificare
Business Area