Unde mănânci ca un student în 2024?

de

Sabina Nisioi

Descoperă 7 localuri unde se mănâncă bine și care, garantat, îți vor aminti de studenție!

studenți în Cluj

Încă mai sunt localuri accesibile prin Cluj, cu mâncare și servicii bune. Hai să vedem ce avem prin Cluj și pe unde își petrec studenții pauza de masă! Și dacă ți-am făcut poftă, descarcă-ți aplicația de rezervări online Bookingham, ia-ți colegii și rezervă-ți o masă la unul dintre localurile de mai jos!

1. Caro Vintage Club

Cine nu a auzit de Caro Vintage Club? Locația lor este centrală și au o terasă imensă în Piața Muzeului, astfel încât ți-e imposibil s-o ratezi. Iar dacă îți dorești puțină intimitate, au și o terasă mai retrasă, bine încălzită și perfectă pentru un prânz în oraș. 

De câțiva ani, Caro vine cu cele mai bune oferte pentru studenți atunci când vine vorba de pub și club și se asigură că mâncarea este extrem de gustoasă peste prețul pe care îl oferă. Convinge-te de unul singur, rezervându-ți o masă cu Bookingham la Caro și apoi comandăți o Pizza Diavola! 

 

via Caro Vintage Club

2. Chios Social Lounge

La Chios ai fost vreodată? Deși e unul dintre localurile fancy ale Clujului, ai fi surprins să afli că unele preparate au prețuri accesibile oricărui buzunar, inclusiv bunzunarelor studențești. Iar bonus, e priveliștea! Să savurezi o porție de Carbonara în timp ce privești Lacul Chios va transforma o simplă masă în oraș într-o adevărată experiență gastronomică! Vremea e superbă încă, trebuie doar să-ți rezervi o masă cu Bookingham și să te bucuri de terasa Chios Social Lounge!

 

via Chios Social Lounge

3. Casa Piraților 

Restaurantul Casa Piraților se află în cartierul Mănăștur, dar este perfect pentru studenții care locuiesc în zonă și vor să mănânce ceva de calitate la un super preț. Mănânci cele mai bune preparate la un prețuri decente pentru orice student din Cluj. Trebuie să guști cel puțin o dată mâncarea lor. E foarte gustoasă, iar partea cea mai bună este că și cantitățile sunt pe măsură!

 

via Casa Piraților 

4. Klausen Burger

Știi priveliștea aceea minunată asupra întregului Cluj? Ei bine, Klausen Burger este restaurantul care îți oferă acel view de pe rooftop-ul lor. Burgerul lor împreună cu o limonadă de căpșuni pot să fie prânzul perfect atunci când ai o pauză între cursuri. Mâncarea e incredibil de bună și de accesibilă, având în vedere unde este situată locația. Trebuie să dai o fugă până acolo și cu siguranță nu vei rămâne dezamăgit! Rezervarea, știi deja, o faci cu aplicația Bookingham, pe care o descarci din Google Play sau Apple Store!

 

via Klausen Burger

5. Irish Music Pub

Dacă ești sau ai fost student la Litere sau la Business, cu siguranță știi despre Irish Music Pub. În orice moment al zilei te nimereai prin zonă, știai sigur că poți mânca repede și bine. Fie ca luai prânzul între cursuri, fie ca luai cina sau mergeai seara la un party, localul era mereu era plin de studenți prietenoși și cu chef de viață. Amintindu-ne de aceste vremuri, trebuie să vă reamintim și de deliciosul O`Chick și de nelipsita bere la 1L. Ce vremuri!

 

via Irish Music Pub

6. Makeba Pub

,,Plecând de la premisa populației multiculturale din orașul Cluj-Napoca, Makeba este un local pentru noi toți’’. 

Makeba – localul unde vii client și pleci prieten – este localul perfect pentru socializare! Studenții frecventau acest local pentru atmosferă, ospitalitatea angajaților și pentru mâncarea foaaaarte bună, la prețuri extrem de accesibile. Data viitoare când ești în trecere pe strada Inocențiu Micu Klein, fă-ți o rezervare cu Bookingham la restaurantul Makeba – simplu, rapid și sigur.

 

via Makeba Pub

7. Molecular Beams 

Și dacă tot suntem așa nostalgici… Să ne amintim ce frumoasă era Piezișa plină de studenți în fiecare zi! Molecular Beams era unul din localurile preferate ale studenților unde voia bună, prietenii și mâncarea erau combo-ul perfect pentru oricine le trecea pragul. De curând și-au redeschis terasa și restaurantul, iar tu cu siguranță trebuie să mergi până acolo cu prietenii tăi ca să luați o gustare. Și vă vindem un pont: orice alegeți din micul dejun vă va face să vă întoarceți garantat! Iar dacă nu, vezi unde mai poți lua un mic-dejun delicios în Cluj.

 

via Molecular Beams 

Sperăm că nu te-am întristat, ci dimpotrivă ți-am amintit de localurile tale preferate din studenție. Și dacă încă faci cursuri online și anul acesta, nu te întrista! Rezervă-ți o masă cu Bookingham, ia-ți câțiva colegi și ieși cu ei pentru a vă bucura de vremea frumoasă din Cluj! Vezi unde poți mânca o pizza bună prin Cluj.

Care e localul care îți trezește ție amintiri din studenție?

Despre Bookingham

Platforma de rezervări online, Bookingham, își propune să creeze o conexiune mai strânsă între localnici și restaurantele din orașele lor. Prezentă în marile orașe din România, aplicația îți permite rezervarea unei mese prin numai câteva click-uri. Mai mult decât atât, descoperi ofertele și experiențele din oraș, și te bucuri de promoții personalizate.

Bookingham satisface și nevoile proprietarilor și managerilor din domeniul HoReCa. Prin intermediul digitalizării și marketingului inteligent, platforma facilitează procesul de colectare și gestionare a rezervărilor, crește vizibilitatea localurilor în comunitate și eficientizează costurile de publicitate.

Trending.

Populare.

Autentificare
Business Area