Cu ce ne surprind localurile clujene la început de 2021?

de

Restaurantele noastre preferate din Cluj nu au rămas indiferente greutăților care ne încearcă de ceva vreme. În acest sens, ele au pus la dispoziția clienților mai multe oferte promoționale, de care să se poate bucura toată lumea, fie că aleg să viziteze restaurantul, fie că aleg să comande online. 

În cele ce urmează îți vom prezenta ofertele restaurantelor din luna ianuarie, dar ți-am pregătit și o serie de promoții disponibile luna aceasta, de care să profiți alături de cei dragi. Continuă să citești acest articol pentru a afla cele mai noi oferte ale celor mai iubite restaurante din Cluj-Napoca. Și, nu uita! Bookingham este platforma ta de rezervări online, disponibilă în AppStore sau Google Play.

Restaurant Livada 

Livada este unul din restaurantele preferate ale clujenilor, așa că nu e de mirare că ofertele și promoțiile sunt la ordinea zilei. În luna ianuarie ai putut beneficia de 30% reducere la orice comandă de pe site-ul restaurantului, utilizând codul Livada30. Bineînțeles că luna iubirii nu rămâne indiferentă pentru niciunul dintre noi, astfel încât restaurantul Livada ți-a pregătit un meniu special pentru zilele de 13 si 14 februarie, disponibil atât pe terasa încălzită a localului cât și prin comandă online. 

Dacă vrei să te bucuri de zilele de 13 și 14 februarie într-un cadru romantic dar și de un meniu special pregătit de cei de la Livada, fă-ți acum o rezervare accesând acest link: https://bookingham.ro/cluj-napoca/restaurante/restaurant-livada/1 ! Grăbește-te, locurile sunt limitate!

Samsara Foodhouse

Samsara Foodhouse este locul perfect pentru iubitorii de preparate vegetariene, vegane sau raw-vegane. Dacă ai un vibe pozitiv și te încântă dish-urile colorate și creative, acest restaurant e alegerea perfectă pentru tine. Din 3 februarie, și-au redeschis terasa, iar de pe 9 februarie, te așteaptă să le treci pragul chiar în interiorul localului. Mai mult ca sigur ți-a fost dor de măslinul lor!

Ce le mai e caracteristic? Samsara Pop-Up Stories! În alte cuvinte, o serie de evenimente organizate cu scopul de a socializa și de a-și încânta culinar clienții! Pentru 14 februarie 2021, au pregătit ediția de Valentine’s Day, în cadrul căreia vor avea loc degustări de vin și bineînțeles, un meniu delicios. Deoarece restaurantul dorește să creeze o atmosferă intimă și relaxantă, biletele sunt disponibile într-un număr limitat. Noi te sfătuim să nu mai stai pe gânduri și să-ți rezervi un loc acum!


Casa Boema

Casa Boema este unul dintre puținele locuri din Cluj care te lasă fără glas. Cum așa? Ei bine, datorită designului deosebit, mâncării delicioase și atmosferei inegalabile. Iar deoarece Casa Boema iubește la rând-i clujenii, le-a pregătit, alături de Cupidon, un meniu special de Valentine’s Day. Te poți bucura de acesta în igloo, din cerdac, de pe terasa încălzită, sau chiar din casa boemă.

Însă, atenție! Ne avertizează că locurile sunt limitate, așa că dacă vrei un Valentine’s Day special alături de cineva drag, cu bucate bune, servite într-o atmosferă de neuitat, fă acum o rezervare folosind platforma Bookingham disponibilă în App Store sau Google Play, sau accesând www.bookingham.ro.

 

London Brothers

Și la London Brothers găsești o ofertă specială de Valentine’s Day! Dar mai întâi, dă o fugă pe pagina lor de Instagram și înscrie-te la Giveaway-ul lor! Ai șansa de a câștiga 3 dish-uri din meniul lor, pe care să le împarți cu prietenii tăi.

Pe lângă acest concurs început în luna ianuarie, pentru luna îndrăgostiților cei de la London Brothers ne-au mai pregătit o ofertă specială: la fiecare două meniuri de burgeri Valentines Edition comandate, primești un spinach cake gratis. Sună bine, nu? Grăbește-te, oferta este valabilă până în 14 februarie!

Restaurant Shanghai

Pentru iubitorii de mâncare asiatică, restaurantul Shanghai trebuie să fie primul pe listă. Mai ales pentru cei căsătoriți, deoarece februarie reprezintă luna căsătoriei pentru ei. Dacă vă simțiți cu musca pe căciulă, să știți că puteți profita de multe oferte speciale dacă le treceți pragul.

Terasa încălzită vă apără de vremea mohorâtă și înainte, dar ce bine că acum s-au redeschis localurile și în interior, așa că… ce mai aștepți să te răsfeți? Rezervă-ți și tu o masă la restaurant Shanghai prin aplicația Bookingham! Celebrează-ți căsătoria, iubirea și mâncarea bună!

Jaxx American Restaurant

Dacă ești mai nonconformist și vrei să-ți surprinzi persoana iubită altfel, avem noi ideea perfectă pentru tine: o întâlnire de Ziua Îndrăgostiților, la Jaxx! Ce părere ai?

Cei de la Jaxx au bifat deja o cerere în căsătorie într-unul din igloo-urile lor, în luna ianuarie a acestui an. Poate o bifezi tu pe a doua, ce zici? În plus, dacă vrei să comanzi de la ei și alegi să plasezi comanda prin Bolt, beneficiezi de 40% reducere la preparatele adăugate-n coș. Totuși, credem că ai stat destul în casă, așa că mai bine ieși să iei masa într-un igloo, pe terasa lor încălzită, sau acum… chiar în interiorul localului! Bookingham e la dispoziția ta pentru a-ți face oricând o rezervare online – sigur și rapid!


Idei finale

Anul 2021 a început din plin pentru localurile din Cluj! Atât în ianuarie , cât și în februarie, clienții au putut profita de igloo-uri, terase încălzite, oferte și promoții culinare, în local sau la livrare! Valentine’s Day și Dragobetele sunt motive în plus pentru care restaurantele își doresc să se ridice la așteptările clienților săi și să-i bucure prin atmosfera specială și meniurile unice.

Dacă îți dorești ca în această lună să îi arăți persoanei iubite cât înseamnă pentru tine, rezervă acum un loc la restaurantul tău favorit prin aplicația Bookingham (o poți descărca din App Store sau Google Play) sau intră pe www.bookingham.ro. Nu uita! Locurile sunt limitate!

Despre Bookingham

Platforma de rezervări online, Bookingham, își propune să creeze o conexiune mai strânsă între localnici și restaurantele din orașele lor. Prezentă în marile orașe din România, aplicația îți permite rezervarea unei mese prin numai câteva click-uri. Mai mult decât atât, descoperi ofertele și experiențele din oraș, și te bucuri de promoții personalizate.

Bookingham satisface și nevoile proprietarilor și managerilor din domeniul HoReCa. Prin intermediul digitalizării și marketingului inteligent, platforma facilitează procesul de colectare și gestionare a rezervărilor, crește vizibilitatea localurilor în comunitate și eficientizează costurile de publicitate.

Stiai de evenimentele Bruto?

Autentificare
Business Area