Cum să obții ”Ochii de Vultur”? Despre optică medicală cu Visionfix

de

Visionfix Cluj

Optica medicală e un subiect pe care nu l-am abordat încă pe blogul nostru, așa că am ales să facem ceva în legătura cu asta. I-am contactat pe prietenii de la Visionfix, care au fost dispuși să ne ofere o vedere mai clară asupra optometriei și a serviciilor pe care le pun la dispoziție tuturor celor care le trec pragul, pe Iuliu Maniu 35, Cluj-Napoca.

Cu Bookingham nu numai că descoperi restaurantele din Cluj și experiențele din oraș, ci îți poți face și o programare la medic sau la sala de sport, în funcție de nevoile și plăcerile tale!

Despre Visionfix

Se prezintă drept ”oaza ochelariştilor”, pe care o puteți regăsi chiar în centrul Clujului. Din dorința de a-i ajuta pe cei cu deficiențe de vedere, cei de la Visionfix au venit cu o abordare fresh, prezentându-ți conceputul ”ochi de vultur”.

În acest sens, ei îți fac următoarea propunere: “dacă literele şi formele oamenilor sau ale obiectelor din jur au început să-ţi danseze în faţa ochilor ca la o petrecere”, trebuie să te programezi la o consultație, pentru ca mai apoi să fii ghidat pas cu pas pentru a obține lentilele și ramele care îți vor reda vederea perfectă. Continuă să citești articolul pentru a afla ce presupune întreg procesul.

Un prim consult optometric gratuit

via Visionfix

Să spunem că te-ai decis și vrei să mergi la un consult oftalmologic. Cum procedezi? Foarte simplu – suni la Visionfix, le spui specialiştilor de la shop două trei-vorbe despre ce te deranjează, iar echipa te va programa gratuit la un set de testare personalizat.

Controlul optometric include diagnosticul viciilor de refracție (miopie, hipermetropie, astigmatism), determinarea dioptriilor și prescripția corecției necesare, atât pentru ochelari de vedere, cât și pentru lentile de contact. Etapele testării sunt simple: vii la shop, povestești în detaliu despre trăirile tale vizuale de zi cu zi și despre trecutul tău oftalmic; optometristul se uită adânc în ochii tai și-ți citește păcatele oculare cu un autorefractometru (un aparat înzestrat cu darul de a-ți ghici în ochi în câteva secunde); la final, decideți împreună cât de bine vrei să vezi, la panou, în timpul testării subiective.

Visionfix

Timp de 45 de minute, vei fi doar tu și specialiștii de la Visionfix, care îți vor găsi setarea perfectă pentru ”ochii de vultur”.

Să alegem ramele

Probabil singura parte bună atunci când porți ochelari e că poți să-ți alegi niște rame după pofta inimii. După consultația optometrică, urmează partea distractivă – și anume, alegerea ramelor. Din fericire, colecția Visionfix îți propune o gamă largă de modele – hip, cuminte, geeky, clasic, dinamic – care să completeze de minune orice outfit, dar și personalitatea ta.

Ai posibilitatea să alegi și din seria de rame clip-on, care au dublă personalitate: deși rama este ca a oricăror alți ochelari de vedere, peste ea se atașează – prin doi magneți – un cadru subțire cu lentile colorate și polarizate, care îi transformă instant în ochelari de soare. Nu-ți trebuie decât două degete și două secunde ca să faci tranziția de la ochelari de vedere la ochelari de soare cu dioptrii.

Lentilele perfecte pentru „ochii de vultur”

via Visionfix

În continuare, specialiștii de la Visionfix te ajută să-ți alegi cele mai potrivite lentile în funcție de nevoile tale vizuale și de stilul tău de viață: lentile pentru distanță sau citit, heliomate sau colorate, progresive sau personalizate. Echipa de la shop se laudă că sunt competitivi pe partea de progresive. În acest sens, au pregătit niște pachete atractive și promit o atenție sporită pentru satisfacerea individualizată a nevoilor pe care le au  purtătorii acestor lentile pretențioase.

Lentilele progresive sunt o soluție salvatoare în această situație, pentru că au triplă personalitate: una te lasă sa te bucuri de un smartphone sau de o carte (deci să vezi bine la aproape); a doua combate neclaritățile pe care le ai la distanțe intermediare (de exemplu când lucrezi la laptop, când gătești sau coși, când ești la birou și interacționezi cu colegii/clienți sau, altfel spus, când îți faci treaba în încăperi și la semi-distanțe); iar a treia are grija de vederea la distanță.

Visionfix

Programează-te cu Bookingham!

Pentru mai multe informații despre serviciile celor de la Visionfix, îi găsești la numărul de telefon 0746 098 091, dar și pe Facebook, desigur. Iar dacă te-ai decis că vrei să le faci o vizită, fă-ți în avans o programare cu Bookingham la VisionFix! Fie îți descarci aplicația din Google Play sau Apple Store, fie intri pe www.bookingham.ro, “ochii de vultur” sunt la un consult și câteva click-uri distanță!

via Visionfix

Despre Bookingham

Platforma de rezervări online, Bookingham, își propune să creeze o conexiune mai strânsă între localnici și restaurantele din orașele lor. Prezentă în marile orașe din România, aplicația îți permite rezervarea unei mese prin numai câteva click-uri. Mai mult decât atât, descoperi ofertele și experiențele din oraș, și te bucuri de promoții personalizate.

Bookingham satisface și nevoile proprietarilor și managerilor din domeniul HoReCa. Prin intermediul digitalizării și marketingului inteligent, platforma facilitează procesul de colectare și gestionare a rezervărilor, crește vizibilitatea localurilor în comunitate și eficientizează costurile de publicitate.

Similare.

Trending.

Autentificare
Business Area