Din ce restaurant vezi cel mai frumos apus în Cluj-Napoca?

de

Sabina Nisioi

Cauți un local instagramabil în Cluj? Panorama del Baron îți oferă una dintre cele mai frumoase priveliști! Narghileaua, meniul variat și evenimentele cu muzică live sunt alte atuuri ale localului. Descoperă-le pe toate, din interviul nostru cu managera restaurantului.

Panorama del Baron, Cluj-Napoca

Ce au în comun Panorama del Baron, Klausen Burger și C’est la vie? Toate îți oferă o priveliște superbă asupra Clujului. Ce e special la Panorama del Baron? Află chiar de la managera restaurantului.

Peste 12 de arome de narghilea

Panorama del Baron e pe strada Șerpuitoare nr. 31, în Cluj-Napoca. 

„Ne-am deschis pe 28 februarie 2020 și în 15 martie a fost declarată oficial pandemia. Ne-a fost extrem de greu să supraviețuim, dar am știut că avem un atu și că merită să rezistăm pentru viitorii noștri clienți.”

– manager

Atuul la care se referă este priveliștea, de acolo și numele localului. 

Recenzie Panorama del Baron

Sursă: Google Reviews

Un alt motiv pentru care Panorama del Baron e foarte populară, e narghileaua. Poți alege între peste 12 sortimente, deci se pretează și pentru serile în care ai un date, dar și pentru ieșirile cu prieteni. 

Sunt pet-friendly, deci nu te sfii să vii însoțit și de animalul de companie! 

Un nou meniu din august 2023. Fine dining italian și influențe din bucătăria internațională

Lava cake - Panorama del Baron, Cluj

 „La bază, meniul nostru e italian. Pizza și pastele sunt foarte apreciate de clienți. Cu toate acestea, am introdus și mâncăruri din gastronomia internațională și locală pentru că am văzut că există cerere. Burgerul, costițele și papanașii cu afine și Nutella sunt reinterpretările noastre creative ale farfuriilor celebre.”

– manager

Am vrut să aflăm care sunt cele mai comandate preparate de la Panorama del Baron și am primit un top: pe locul 1 e burgerul, urmat de tigaia picantă, coaste, paste și pizza. La desert, n-ar trebui să ratezi lava cake-ul și papanașii.

„În luna august 2023 urmează să schimbăm meniul. Ne propunem să lucrăm și la un meniu dedicat copiilor și la câteva platouri de familie.”

– manager

Evenimente pentru 80 sau 100 de persoane

Evenimente Cluj - Panorama del Baron

Panorama del Baron are o capacitate de 80 de persoane în interior și de 100 de persoane pe terasă.

„În 2022, am reamenajat terasa. Am schimbat tot mobilierul care înainte era de plastic, și am adus canapele, mult mai confortabile. Anul acesta, ne-am ocupat și de sala de evenimente din interior. Organizăm evenimente private de 80-100 de persoane și suntem dispuși să ajustăm spațiul dacă oaspeții vor și o zonă de dans. În aceste cazuri speciale, putem accepta 60 de persoane în interior și 85, pe terasă.”

– manager

Trebuie să-ți rezervi o masă în avans dacă vrei să mergi la Panorama del Baron; în special seara și în weekenduri. Iar dacă vrei să sărbătorești un eveniment special la ei, cu atât mai mult trebuie să planifici lucrurile din timp! 

Scrie-ne cum a fost experiența la Panorama del Baron și spune-ne și ce alte localuri cu view din România te-au impresionat!

Despre Bookingham

Platforma de rezervări online, Bookingham, își propune să creeze o conexiune mai strânsă între localnici și restaurantele din orașele lor. Prezentă în marile orașe din România, aplicația îți permite rezervarea unei mese prin numai câteva click-uri. Mai mult decât atât, descoperi ofertele și experiențele din oraș, și te bucuri de promoții personalizate.

Bookingham satisface și nevoile proprietarilor și managerilor din domeniul HoReCa. Prin intermediul digitalizării și marketingului inteligent, platforma facilitează procesul de colectare și gestionare a rezervărilor, crește vizibilitatea localurilor în comunitate și eficientizează costurile de publicitate.

Trending.

Populare.

Autentificare
Business Area