Ți-e dor de mare și de plajă? Mergi în surf barul de pe Calea Victoriei!

de

Sabina Nisioi

***News alert*** În surf barul de pe Calea Victoriei, se anunță evenimente cu DJ, o mulțime de cocktailuri și un mix de mâncăruri americane, mexicane și românești. Află mai multe din interviul nostru cu Naked on Victoriei.

Naked on Victoriei, București

În august 2023, Naked Kitchen & Beach Bar a găsit o locație pe Calea Victoriei. 30 de locuri în interior, 40 pe terasă, și mult potențial să devină un „surf bar”. S-au gândit să-i pună tot numele Naked, dar fiind de dimensiuni așa mici, i-au zis Naked on Victoriei”. Descoperă ce surprize îți pregătește localul bucureștean, chiar de la Bebi Oprea – managing partner.

Businessul unei familii din Mangalia aduce vibe-ul mării în centrul capitalei

Naked on Victoriei, București
via Baby Naked

„Când am deschis Naked on Victoriei, ne-am bazat foarte mult pe brandul Naked Kitchen & Bar: același concept, același design, ba chiar am luat și câteva piese din locația principală ca să creăm un aer relaxat; fix vibe-ul pe care ți-l dau marea și plaja.”

Naked e un business de familie, iar ideea de beach & surf bar are de-a face cu rădăcinile lor – din Mangalia. Atmosfera e relaxată și casual, dar ca să te convingi pe cont propriu, fă-le o vizită pe Calea Victoriei 214

 

Sunt deschiși de marți până joi, de la 9AM la 11PM, vineri, până la 12AM. Sâmbătă, de la 11AM la 12AM, iar duminica tot de la 11AM, dar până la 11PM. Te primesc și cu animale de companie!

Tacos și plăcinta dobrogeană își găsesc locul într-un meniu american, cu influențe mexicane, asiatice și europene

Meniu Naked, București
via Naked Kitchen & Bar

Meniul de la Naked on Victoriei e inspirat din surf barurile californiene, cu influențe mexicane, asiatice și europene. Cu alte cuvinte, tapas și gustări care pot fi împărțite cu prietenii. 

„Suntem destul de încăpățânați la capitolul ingrediente și tehnici de preparare. Asta pentru că vrem să oferim o experiență cât mai autentică. Pentru tacos, ne cumpărăm noi singuri făina de porumb Harimasa și ne facem noi tortilele. La fel și chiflele de burger: tot în casă le pregătim. Deși iau mai mult timp, rezultatele nu se compară cu cele gata cumpărate.”

Cele mai comandate feluri de mâncare sunt tacos, burgeri și „meachi balls” – un mic în pâine și muștar. La capitolul dulce, fac furori churros, cheesecake-ul american fără zahăr și plăcinta dobrogeană – o rețetă reinterpretată, cu înghețată de smântână acră și stafide. 

După cum îți poți da seama, meniul îmbină mâncărurile autohtone cu dish-uri faimoase din afară. În felul ăsta, și localnicii, și turiștii sunt încântați de opțiuni. 

„La Naked on Victoriei, susținem brandurile românești. Avem o mulțime de whisky-uri, ginuri și cocktailuri românești, dar și opțiuni de băuturi non-alcoolice precum kombucha.”

Meniu Naked, București
via Naked Kitchen & Bar

Clienții fideli vor beneficia de un card de reduceri pentru vizitele de la Naked on Victoriei

Locația de pe Victoriei promite multe evenimente pentru vara lui 2024! Seri cu DJ, noi dish-uri mexicane, flat bread, frozen drinks și cocktailuri tematice! Ca să nu ratezi nimic, fii cu ochii pe rețelele lor de socializare!

În plus, pentru a-i răsplăti pe cei mai fideli dintre voi, Naked on Victoriei va avea un program de loializare. Cu un QR code individual, vei beneficia de reduceri sau puncte ce pot fi folosite pentru a obține alte avantaje în localul lor. 

 

Ce zici? Îți rezervi masa în avans cu Bookingham și le faci o vizită?

Despre Bookingham

Platforma de rezervări online, Bookingham, își propune să creeze o conexiune mai strânsă între localnici și restaurantele din orașele lor. Prezentă în marile orașe din România, aplicația îți permite rezervarea unei mese prin numai câteva click-uri. Mai mult decât atât, descoperi ofertele și experiențele din oraș, și te bucuri de promoții personalizate.

Bookingham satisface și nevoile proprietarilor și managerilor din domeniul HoReCa. Prin intermediul digitalizării și marketingului inteligent, platforma facilitează procesul de colectare și gestionare a rezervărilor, crește vizibilitatea localurilor în comunitate și eficientizează costurile de publicitate.

Trending.

Populare.

Autentificare
Business Area