Life`s too short for boring food! Totul despre Personal Cook cu Dan Ciulea

de

Sabina Nisioi

Indeed, it is! Și dacă și noi trăim pentru a mânca mai degrabă decât să mâncăm pentru a trăi, ne-am gândit să povestim cu cineva care ne împărtășește trăirile: Dan Ciulea. Antreprenor, blogger, pasionat de călătorii, dar mai ales îndrăgostit de Cluj, Dan e unul dintre gurmanzii care trăiesc pentru experiențe culinare inedite. Și tocmai din acest motiv a luat naștere și Personal Cook, proiect despre care am povestit pe larg în acest Q&A.

Pe City Insider by Bookingham, descoperi noi experiențe din Cluj, iar cu aplicația Bookingham – disponibilă în Google Play și App Store – îți rezervi un loc și te bucuri de ele! Deci continuă să citești articolul pentru a afla totul despre ideea de bucătar personal, simțurile de aur care au creat Personal Cook, seria de evenimente Your Personal Experience și planurile de viitor pentru noi experiențe culinare inedite.

Cum a luat naștere Personal Cook?

E clar că pandemia a venit la pachet cu multe probleme, care ne-au făcut să căutăm soluții și să devenim cât mai creativi. Asta s-a întâmplat și cu Dan și Paul care, sătui să mai bea vin prin videoconferințe, au conturat proiectul Personal Cook, care s-a concretizat în toamna anului 2020.

Cumva am realizat că e fain să gătești acasă, dar de multe ori nu am abilitățile, ingredientele sau ustensilele necesare pentru a realiza preparatul de care îmi e poftă. Iar pofte am. Zi de zi. Personal Cook e un serviciu premium, care folosește numai ingrediente de calitate. Practic, bucătarul stabilește împreună cu tine ce vrei să mănânci, iar mai apoi se ocupă de tot – de la cumpăratul materiei prime, până la așezarea preparatului final în farfurie.

– Dan Ciulea, co-founder Personal Cook

Iar pentru Dan, întreg proiectul Personal Cook e foarte personal, din simplul fapt că nu crede în hrănirea trupului, ci în hrănirea sufletului. Astfel, fiecare masă – indiferent de specific sau locație – devine o adevărată experiență culinară.


Papilele gustative din spatele Personal Cook

Paul, Sorin și Ciprian sunt cei 3 experți care ne oferă experiența culinară completă, prin simplul fapt că și-au transformat pasiunea pentru savoare și calitate, în profesie. Paul este bucătarul care, de-a lungul anilor, a descoperit magia materiei prime, tocmai în încercarea de a-și satisface gurmandul din el.

Restaurantul Twelve a fost locul unde, timp de 4 ani, a experimentat cel mai mult în materie de preparate. Din toate colțurile lumii. Atunci a fost și momentul în care a decis să plece pe acest drum: de bucătar personal.

– Dan Ciulea, co-founder Personal Cook

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Personal Cook (@personalcook.ro)

Sorin se prezintă drept grill master-ul echipei. Cu o pasiune de mic față de tot ce înseamnă prepararea cărnii, susținută de cursuri de specializare specifice de-a lungul anilor, Sorin și-a îmbinat hobby-ul pentru mașini cu pasiunea pentru bucătărie: și-a deschis propriul Food Truck cu specific american.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Personal Cook (@personalcook.ro)

Ciprian e somelierul care face ca experiența culinară să fie desăvârșită. Pentru că ce-ți poți dori mai mult decât o mâncare plină de savoare, un vin bun și câteva ore de povești și râsete cu prietenii?

Your Personal Experience: American Dream, Mezze, Amore Italiano, Mexican Fiesta, Duckin Delicious Date

Your Personal Experience a fost proiectul nostru de (re)intrare în normalitate. Zicem noi că amși reușit. Dovadă fiind faptul că de fiecare dată, am fost sold-out, iar cei care ne-au însoțit în aceste escapade culinare, ne-au felicitat și chiar s-au înscris la newsletterul nostru… astfel încât să nu piardă următorul eveniment.

– Dan Ciulea, co-founder Personal Cook

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Personal Cook (@personalcook.ro)

Variate, unice, cu o explozie de culoare și gust – cam așa ar putea fi descrise evenimentele Your Personal Experience by Personal Cook. De la amenajarea locației și alegerea muzicii, până la pregătirea bucatelor și atenta selecție a băuturilor, experiențele culinare au fost inedite. Fie că vorbim de coloristica dish-urilor mexicane, de grill-urile americane, sau de preparateșe chinezești care au fost descrise ca fiind durere, seria de evenimente a fost un succes.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Personal Cook (@personalcook.ro)

Și nu e de mirare că oamenii au răspuns foarte bine unei noi experiențe prin Cluj, în contextul în care organizatorii s-au asigurat că toate măsurile de siguranță și protecție sunt respectate. Dacă te-am făcut curios cu articolul nostru, fii sigur că te abonezi la newsletter-ul celor de la Personal Cook, sau să îi urmărești pe blog, Facebook și Instagram pentru a fi la curent fiecare nouă experiență culinară pe care o pun în scenă.

Nu uita să urmărești Bookingham pe Facebook și Instagram! Noi te ținem la curent cu tot ce-i nou prin Cluj – localuri, experiențe, evenimente – și în cazul în care ceva îți face cu ochiul, îți programezi ziua cu noi direct din aplicație – simplu și rapid!

Despre Bookingham

Platforma de rezervări online, Bookingham, își propune să creeze o conexiune mai strânsă între localnici și restaurantele din orașele lor. Prezentă în marile orașe din România, aplicația îți permite rezervarea unei mese prin numai câteva click-uri. Mai mult decât atât, descoperi ofertele și experiențele din oraș, și te bucuri de promoții personalizate.

Bookingham satisface și nevoile proprietarilor și managerilor din domeniul HoReCa. Prin intermediul digitalizării și marketingului inteligent, platforma facilitează procesul de colectare și gestionare a rezervărilor, crește vizibilitatea localurilor în comunitate și eficientizează costurile de publicitate.

Trending.

Populare.

Autentificare
Business Area