Localuri cu muzică live în Cluj-Napoca, în 2024

de

Sabina Nisioi

Localuri cu muzică live în Cluj

Ți-e dor să asculți muzică live, dar nu se apropie niciun concert pe gustul tău? Din fericire, localurile din Cluj-Napoca se gândesc la cei ca tine și își surprind constant clienții cu evenimente la care invită formații cunoscute sau artiști underground. Deci împuști 2 iepuri dintr-o lovitură – și mănânci, și asculți ceva bun. 

Ce restaurante cu muzică live Cluj sunt în centru?

Chiar în centrul orașului, pe Emile Zola 2, e A Camponeza. Restaurantul cu specific portughez organizează seri de fado, în interpretarea artistei Adriana Berezovski. Localul e renumit pentru aperitivele Cluj excepționale, deci dacă ajungi vreodată pe la ei, e neapărat să le încerci.

Un alt restaurant pe temă e și Sancho Panza Bistro, de pe Memorandumului 26. Localul cu specific spaniol organizează seri medley de chitară clasică și – bonus – e și un restaurant pet-friendly Cluj! Deși intrarea e liberă, se recomandă o contribuție minimă de 20 lei. 

Alte localuri din zona centrală ce au muzică live Cluj sunt: Caro Vintage Club (în Piața Muzeului) și Bistro 1568 (pe bulevardul 21 Decembrie 14). Dacă ai chef de un jam session, fugi la Sisters, în weekend-uri. Atmosfera e chill și meniul e plin de bere artizanală Cluj și cocktailuri cu sau fără alcool.

Unde altundeva mai e muzică live în Cluj?

Dacă vrei muzică live Cluj, mergi la Livada. Asta se știe prea bine, pentru că restaurantul de pe Clinicilor 14 organizează astfel de evenimente de ani buni. Nici Restaurant Rod nu se lasă mai prejos. Localul de pe Calea Turzii 160 își așteaptă oaspeții la acoustic sessions cu  Andrada & City Dust. Casa Boema, de pe Iuliu Maniu 34, îi are invitați pe David Todoran & The Six Martini Orchestra în fiecare joi, de la 18:30.

Renumit pentru evenimentele cu muzică live Cluj e și CHIOS Social Lounge, din Parcul Central. Prin zonă e și Samsara, unde evenimentele au o altă notă. Restaurantul vegan și vegetarian organizează concerte de pian, de obicei, în fiecare joi.

Dacă ți-e poftă de mâncare tradițională Cluj și vrei ca muzica să fie în același, fă-ți o rezervare la Restaurant Valachia. Localul de pe Govora 27 organizează constant seri de folclor cu muzica live Cluj. 

Ce „hidden jams” au muzică live Cluj?

Unele dintre cele mai instagramabile localuri din Cluj-NapocaMozart Café (Cardinal Iuliu Hossu 7), Koffer și Atelier Café (Memorandumului 9) – au și seri cu muzică live. Koffer e și una dintre cele mai speciale cafenele din Cluj, deci dacă un latte cu petale de trandafir, într-un cadru plin de cărți, sună bine, știi unde trebuie să mergi. Îi găsești pe 21 Decembrie 46. La Mozart, au unele dintre cele mai bune deserturi din Cluj, iar Atelier e unul dintre localurile accesibile din centrul orașului. 

Dă-ne un follow pe Instagram și Facebook și noi te ținem la curent cu cele mai faine evenimente din orașul tău. 

Rezervă cu Bookingham. #Discover #Book #Benefit

Despre Bookingham

Platforma de rezervări online, Bookingham, își propune să creeze o conexiune mai strânsă între localnici și restaurantele din orașele lor. Prezentă în marile orașe din România, aplicația îți permite rezervarea unei mese prin numai câteva click-uri. Mai mult decât atât, descoperi ofertele și experiențele din oraș, și te bucuri de promoții personalizate.

Bookingham satisface și nevoile proprietarilor și managerilor din domeniul HoReCa. Prin intermediul digitalizării și marketingului inteligent, platforma facilitează procesul de colectare și gestionare a rezervărilor, crește vizibilitatea localurilor în comunitate și eficientizează costurile de publicitate.

Trending.

Populare.

Autentificare
Business Area