Restaurante vegetariene Cluj, 2023: Care sunt cele mai bune?

de

localuri vegetariene Cluj

În topul orașelor vegetariene, Cluj-Napoca se clasează pe locul al treilea. După Sibiu și Brașov, aici găsești cele mai multe opțiuni de mâncare vegetariană în Cluj. Același studiu a arătat și faptul că românii consumă tot mai puțină carne, deci e de înțeles trendul ascendent al veganismului și vegetarianismului în România și, implicit, și varietatea tot mai mare oferită de restaurante.

Poate ai optat pentru un stil de viață fără carne, sau poate se apropie sărbătorile și vrei meniuri cu mâncare de post; oricum ar fi, restaurante clujene sunt pregătite. Află unde găsești mâncare vegetariană în Cluj.

Ce restaurante vegetariene Cluj sunt în centru?

Restaurante vegetariene Cluj - Marty
via Marty

Chiar dacă nu sunt nișate pe vegetarian, există o mulțime de restaurante vegetariene Cluj, chiar în centru. Zaki Oriental Restaurant e renumit pentru specificul asiatic și e în Piața Muzeului. Acolo, poți mânca unele dintre cele mai bune aperitive Cluj vegetariene. Pe bulevardul Eroilor, este Zen Vegan Bistro, cu opțiuni vegane, dar și vegetariene, iar în apropiere, e și Olivo Caffe

În Piața Unirii, poți merge la Marty, dar mai e un Marty și în Piața Muzeului. Ambele suprind cu un biftec tartar în Cluj, dedicat veganilor și vegetarienilor. Visuin și Makeba sunt tot în centru și sunt unele dintre opțiunile preferate ale vegetarienilor. Makeba se încadrează și în categoria restaurantelor accesibile din Cluj, deci dacă ești prin zona Potaissei, le poți face o vizită. Dacă vrei un meniul zilei vegetarian, o alternativă bună în centru, e Maimuța plângătoare

Unde altundeva găsești mâncare vegetariană Cluj?

Restaurante vegetariene Cluj - Indigo
via Indigo

Bucătăria asiatică propune o mulțime de dish-uri vegetariene. Indigo și Gandhi sunt alte două restaurante cu mâncare vegetariană Cluj. În apropierea Parcului Central, îi găsești pe cei de la Samsara, populari pentru specificul vegan, dar cu o mulțime de combinații vegetariene. Dacă vrei și mâncare vegetariană Cluj, și local instagramabile, atunci Casa Boema e răspunsul. Alte restaurante vegetariene din Cluj sunt: Bruto, Naz, Casa Goia, Mint Bistro și Amaranth Vegan Cuisine.

Unde mănânci o pizza vegetariană în Cluj?

Pizza vegetariana Cluj - Pizza da Giulia
via Pizza da Giulia

Pizza vegetariană în Cluj poate fi gustoasă. Și dacă nu ne crezi pe cuvânt, crede-i pe cei de la Euphoria Biergarten, Hai Hui, Pizza Acrobatica, Cut and Crust, Samsara, Marty 

Și Pizza Da Giulia. Combinațiile de pesto cu ciuperci și nuci, sosurile de roșii cu mozzarella, anghinarea proaspătă, broccoliul, vinetele sau porumbul; acestea sunt doar câteva dintre vedetele unei pizza vegetariene bune.

Ce restaurante vegetariene au burgeri în Cluj?

Burgeri vegetarieni Cluj - Nutriento
via Nutriento

Dacă vrei un burger Cluj clasic, cu steak de vită, ai unde să mănânci. Iar dacă vrei un burger vegetarian Cluj, cu chiftea din dovleac, ciuperci sau tofu… din nou, ai unde să mănânci. Cele mai bune restaurante vegetariene, care servesc burgeri, sunt: Jaxx American Restaurant, MEAT UP, BUNT Bistro, Marty, Nutriento, Natuu, VegEatUp, Zen Vegan Bistro, Cool Burger și Samsara.

Unde găsești paste vegetariene în Cluj?

Paste Vegetariene Cluj - Samsara
via Samsara

Light & healthy, așa te simți după ce mănânci niște paste vegetariene Cluj la: Samsara, Mint Bistro, Marty sau Naz Restaurant. Opțiunile fără carne sunt tot mai frecvente în meniurile restaurantelor din oraș, deci dacă ești vegetarian sau ții post, dar vrei totuși niște paste Cluj, nu trebuie să-ți faci griji că n-ai de unde alege.

Ce restaurante vegetariene Cluj livrează la domiciliu?

Restaurante vegetariene Cluj - Bruto
via Bruto

Majoritatea restaurantelor din Cluj sunt disponibile pe delivery, inclusiv cele din lista de mai sus. Deci, poți comanda mâncare vegetariană Cluj de la Bruto, Marty, Maimuța plângătoare, Indigo, Cut and Crust sau Samsara, dar și de la câteva restaurante în regim catering: Apetit catering, Blidu’ cu gust, Zebra catering.

Fii cu ochii pe Instagramul și Facebook-ul nostru, pentru că acolo te ținem la curent cu localurile și bunătățile din orașul tău! Rezervă cu Bookingham.

#Discover #Book #Benefit

Despre Bookingham

Platforma de rezervări online, Bookingham, își propune să creeze o conexiune mai strânsă între localnici și restaurantele din orașele lor. Prezentă în marile orașe din România, aplicația îți permite rezervarea unei mese prin numai câteva click-uri. Mai mult decât atât, descoperi ofertele și experiențele din oraș, și te bucuri de promoții personalizate.

Bookingham satisface și nevoile proprietarilor și managerilor din domeniul HoReCa. Prin intermediul digitalizării și marketingului inteligent, platforma facilitează procesul de colectare și gestionare a rezervărilor, crește vizibilitatea localurilor în comunitate și eficientizează costurile de publicitate.

Autentificare
Business Area