O experiență 100% libaneză în Cluj-Napoca

de

Am vorbit cu Alex Hanga, Proprietar și General Manager al grupului de restaurante Marhaba. Azi, povestim despre Marhaba Lebanese Restaurant din Cluj: cum a început localul libanez, cum a crescut, dar și care sunt planurile lor de viitor.

Marhaba Lebanese Restaurant din Cluj-Napoca

Dacă vrei o experiență completă, Marhaba Lebanese Restaurant din Cluj-Napoca e locul potrivit pentru tine. Și dacă mai ești și pasionat de bucătăria orientală… nu zicem că trebuie să ajungi pe la ei, dar te provocăm să ajungi până la finalul articolului fără să-ți faci o rezervare. Slabe șanse să reușești. 

Am povestit cu Alex Hanga, proprietar și general manager, despre Marhaba Lebanese Restaurant: cum a început, cum a crescut, care sunt planurile de viitor, dar și de ce sunt unici în Cluj. 

Cel mai bun restaurant libanez din România în 2022

via Marhaba Lebanese Restaurant

Marhaba a fost desemnat în 2022 „Cel mai bun restaurant libanez din România”. Premiul a fost acordat de organizația Travel and Hospitality Awards din Marea Britanie, pe baza opiniei specialiștilor și a recenziilor despre local. 

Asta vine ca o răsplată binemeritată, după 14 ani de muncă. Marhaba Lebanese Restaurant a început în 2009. Conceptul? Bucătărie libaneză. Dacă inițial avea doar 90 de locuri, în prezent e aproape dublu, având și o terasă care poate găzdui până la 80 de persoane. Marhaba se promovează ca fiind un restaurant de lux, fiind și nominalizat în 2023 la premiile oferite de LUXlife Magazine. 

„De cum intri la noi, simți că pătrunzi în atmosfera din Orientul Mijlociu. Designul restaurantului, muzica, servirea și mâncarea sunt 100% libaneze. Majoritatea staff-ului e libanez, în restaurant se vorbește doar limba engleză, iar meniul nostru e disponibil și în limba arabă. Zâmbetul, în schimb, e internațional, și nu lipsește de pe buzele ospătarilor.”

– Alex Hanga, proprietar și manager
Marhaba Lebanese Restaurant
via Marhaba Lebanese Restaurant

Restaurantul a crescut de la lună la lună. În prezent, 70% dintre clienți sunt clienți de-ai casei care vin de cel puțin 3 ori pe săptămână să mănânce la ei, iar restul, turiști. 

„Ne-am fidelizat clienții prin preocuparea noastră față de ei.”

– Alex Hanga, proprietar și manager

Calitatea e cea care îi face pe clienți să revină ori de câte ori vor un restaurant care le oferă tot pachetul. 

Peste 140 de preparate în meniu

În 2012, bucătăria libaneză a fost declarată cea mai sănătoasă bucătărie din lume. Deci dacă te numeri printre cei care sunt atenți la ce mănâncă, Marhaba e locul perfect pentru tine. Sigur, e perfect și dacă iubești mâncarea libaneză, dar și dacă nu ești un cunoscător și vrei s-o încerci pentru prima oară. Asta pentru că meniul cuprinde peste 140 de preparate, deci cu siguranță o să găsești ceva pe gustul tău.

„Meniul nostru e 100% libanez și are de la aperitive reci sau calde, până la grătare și deserturi. Nu avem nimic congelat. Totul e proaspăt și se gătește de la 0. Printre cele mai iubite preparate se numără: vestitul Hommous cu Muguri de pin, crema de vinete Moutaball, Mouhamarra, sărmăluțele în foi de viță de vie, cremele de iaurt cu mentă, usturoi sau măsline, salata tabbouleh, salata fattoush cu sos de rodie, lipiile, dar mai ales marinadele speciale pentru carnea de vită, oaie și pui. Nu avem nicio problemă cu afișarea valorilor nutriționale în meniul restaurantului nostru. Așa e corect față de clienți și nu avem niciun motiv pentru care să nu fim transparenți.” 

– Alex Hanga, proprietar și manager
via Marhaba Lebanese Restaurant

4 locații noi în Cluj-Napoca

Grupul Marhaba are planuri mari pentru anul 2023. 

  1. Marhaba Steak & Breakfast Restaurant va fi un local cu un mic dejun unic, între orele 8 și 12, iar după 12, va deveni un steakhouse cu meniu à la carte. 
  2. Marhaba Fast Food & Narghila va fi un local a cărui temă pentru design-ul interior va fi una marocană.
  3. Sumo Sushi – Japanese Restaurant va fi un local cu specific asiatic în Cluj.
  4. Don Giovanni – Cucina Italiana va fi un local cu specific italian.

Dacă vrei o experiență orientală completă, fă-ți o rezervare la Marhaba Lebanese Restaurant și… nu uita să lași un review!

Despre Bookingham

Platforma de rezervări online, Bookingham, își propune să creeze o conexiune mai strânsă între localnici și restaurantele din orașele lor. Prezentă în marile orașe din România, aplicația îți permite rezervarea unei mese prin numai câteva click-uri. Mai mult decât atât, descoperi ofertele și experiențele din oraș, și te bucuri de promoții personalizate.

Bookingham satisface și nevoile proprietarilor și managerilor din domeniul HoReCa. Prin intermediul digitalizării și marketingului inteligent, platforma facilitează procesul de colectare și gestionare a rezervărilor, crește vizibilitatea localurilor în comunitate și eficientizează costurile de publicitate.

Autentificare
Business Area