Piscine interioare și exterioare din Cluj, în 2024

de

Sabina Nisioi

Descoperă 15 piscine din Cluj și din împrejurimi. Află ce facilități au și care sunt prețurile de intrare.

Piscine Cluj

Când spui „relaxare”, te gândești la o zi de leneveală pe canapea, la o bere rece pe o terasă din oraș sau la desertul preferat după o zi teribilă de luni. 

Acum… ce-ai zice dacă le-ai face pe toate astea, dar la o piscină din Cluj? Leneveală și bere rece pe marginea bazinului, și desertul preferat pe șezlong! Relaxare lvl: 999999! Descoperă piscinele din Cluj unde trebuie să ajungi măcar o dată anul acesta!

   

  Piscine exterioare Cluj

  1. SunGarden Resort

  SunGarden Resort e în comuna Baciu, la aproximativ 15km de Cluj. Piscina exterioară e imensă, înconjurată de șezlonguri și baldachine. 

  Accesul pentru o zi întreagă costă 100 lei de luni până joi, și 150 lei, de vineri până duminică. Pentru 3 ore, te costă 60 lei de luni până joi, și 100 lei, de vineri până duminică. Copiii beneficiază de reducere. Dacă te interesează baldachinele sau zona VIP, trebuie să plătești extra. 

   

  via SunGarden Resort

  2. Aqua Park Florești

  În drum spre Florești, dai de cel mai mare Aqua Park din zona Clujului. Vei găsi facilități pentru toate vârstele și gusturile: de la zone de joacă acvatice pentru cei mici, la tobogane spectaculoase pentru cei mai aventuroși, vârtejuri și zone de hidromasaj pentru relaxare, dar și o parcare supravegheată și un punct de prim ajutor pentru siguranța tuturor. Nu lipsesc nici barul cu băuturi răcoritoare și restaurantul cu servire rapidă!

  Adulții plătesc o taxă de 50 lei, copiii cu vârste între 3 și 14 ani, 30 lei, iar cei mai mici de 3 ani intră gratis.

  3. La Villa Hill Resort

  Resortul se află pe colinele Clujului, la 5km de oraș. La Villa Hill e specializat în evenimente private – aniversări, nunți, botezuri, sau chiar evenimente corporate, îmbinând perfect utilul cu plăcutul în mediul profesional.

  Piscina de aici e mai intimă comparativ cu SunGarden, dar priveliștea promite un apus neuitat. Prețul de acces e de 50 lei, indiferent că vorbim despre adulți sau copii.

   

  via La Villa Hill Resort

  4. Ștrandul Clujana

  Clujana se numără printre bazinele cu tradiție din oraș. Există trei piscine: una pentru adulți, cu o adâncime de 1.56m, una pentru copii, cu o adâncime de 40cm, dotat cu tobogan și zone de joacă, și una pentru cei mai mici prichindei, cu o adâncime de 15cm, echipat și el cu facilități de joacă. Ștrandul dispune și de o terasă și de un restaurant grill-bar.

  Tariful de intrare pentru adulți e de 50 lei de luni până vineri, și de 60 lei în weekend. Copiii de până în 2 ani intră gratis, iar cei cu vârste cuprinse între 2 și 14 ani, plătesc 40 lei. Toată lumea beneficiază de reducere după ora 17. 

  5. Oxygen Pool & Lounge

  La 11km de Cluj găsești o altă piscină exterioară, care vara, e la mare căutare. Oxygen Pool & Lounge are o zonă de acces general, cu șezlonguri confortabile atât pe pavaj, cât și pe iarbă, cu măsuțe de cafea și umbrele. Zona VIP e cu acces limitat. Dispune de un infinity pool impresionant, gazon, șezlonguri, baldachine, bar separat; totul fiind ferit de agitația generală.

  Prețul unei intrări e de 50 lei în timpul săptămânii și 100 de lei, în weekend. Accesul în zona VIP e cu 100 de lei mai scump, dar cei 100 de lei reprezintă puncte valorice de consumație. Pentru baldachine, există o taxă suplimentară. 

   

  via Oxygen Pool & Lounge

  6. Grand Hotel Italia

  Un alt hotel cu piscină în Cluj e în cartierul Bună Ziua, pe strada Vasile Conta 2. Bazinul de la Grand Hotel Italia nu e foarte mare, dar te poate răcori într-o zi călduroasă.

  Tariful de intrare pentru un adult începe de la 60 lei (luni-vineri, după ora 16:00) și poate ajunge până la 150 lei (vineri-duminică, sărbători legale). Copiii sub 3 ani intră gratuit, iar cei de până în 12 ani, plătesc între 40 și 100 lei, în funcție de zi și oră.

  Piscina clujeană are un bar dedicat, cu mâncăruri light și cocktail-uri. 

   

  via Grand Hotel Italia

  7. Sun Tropez

  În Sălicea, la doar 15km de Cluj, e piscina Sun Tropez. Cu 3 bazine, peste 400 de șezlonguri disponibile, locuri de parcare și un restaurant cu meniu divers, locația își încântă toți clienții. 

  Tariful pentru un adult e de 60 sau 100 lei, dacă e zi din săptămână sau weekend, iar pentru copiii cu vârste între 2 și 14 ani, prețul variază între 40 și 50 lei. Un baldachin costă 250 lei.

  8. Pensiunea La Mesteceni

  Tot în Sălicea, la pensiunea La Mesteceni, doritorii pot găsi două piscine: una destinată adulților și una special concepută pentru copii. Apa e încălzită și filtrată automat, garantând confort și siguranță. În plus, în incinta pensiunii există și un restaurant și un bar cu răcoritoare. 

  Deoarece locurile sunt limitate, accesul se realizează exclusiv pe baza de rezervare. 

   

  via La Mesteceni

  Piscine interioare Cluj

  9. Wonderland

  Wonderland e un resort din zona Feleac, care dispune și de SPA. Piscina de 15m/5m are o adâncime de 1,5m, iar temperatura apei e de aproximativ 30°C. Sunt și 2 jacuzzi-uri, fiecare având o capacitate de 8-10 persoane. SPA-ul are și o saună umedă, unde încap 10-12 persoane. 

  O intrare în timpul săptămânii costă 55 lei, iar în weekend, 75 lei. Aceasta îți asigură acces și la o mini-salină care se întinde pe o suprafață de 32mp. 

   

  via Wonderland Cluj

  10. Hotel Ramada

  Hotelul de pe Calea Turzii 43 găzduiește cea mai frumoasă piscină interioară din Cluj. Ai un view 360° asupra întregului orașului, în timp ce te relaxezi pe un șezlong sau la Health Bar. O intrare pentru adulți costă 140 lei, iar copiii cu vârste între 5 și 14 ani, au 50% discount. Copiii mai mici, însoțiți de un adult, intră gratis.

   

  via Hotel Ramada Cluj

  11. DoubleTree by Hilton Hotel

   

  via DoubleTree by Hilton Hotel

  DoubleTree by Hilton e chair în inima Clujului, pe strada Sindicatelor 9-13. Piscina interioară a hotelului se află la etajul al șaselea și oferă o priveliște panoramică asupra întregului Cluj. Zona de relaxare dispune și de SPA și masaj. 

  Tariful pentru adulți este de 150 lei, iar pentru copii, de 80 lei. 

  12. World Class

  Rețeaua de fitness le pune la dispoziția membrilor și non-membrilor, piscine interioare în două dintre cluburile din Cluj: World Class Record Cluj (pe Scorțarilor 10, în spatele centrului de birouri The Office) și World Class Iulius (pe Vaida Voievod 53-55, în cadrul Iulius Mall).

   

  via World Class

  Piscine interioare și exterioare Cluj

  13. Salt Resort Cojocna

  O altă oază de relaxare e în comuna Cojocna, la aproximativ 20km de Cluj. În resort, găsești piscine încălzite, jacuzzi, saună și masaje, perfecte pentru o zi de relaxare. Lista de prețuri arată cam așa:

   

  via Salt Resort Cojocna

  14. TCI Social Club

  Pe strada Borhanci 76A, e TCI Social Club – un complex de agrement cu o varietate de activități, printre care și bazine de înot, bazine cu apă sărată, piscine interioare și exterioare, și saună. Accesul în interior variază între 30 și 50 de lei, în funcție de facilitățile dorite. La exterior, prețurile variază în 40 și 100 lei, în funcție de zi și oră.

  TCI Social Club oferă și cursuri de înot pentru entuziaștii mai tineri ai acestui sport, alături de profesorii de înot de la clubul sportiv Aqua 01.

  15. Complexul de Natație UTCN

  Cunoscut și ca „Ștrandul olimpic”, complexul UTCN e pe Splaiul Independenței 8, lângă Parcul Babeș. Acesta dispune de 3 bazine: unul exterior, unul interior de antrenament și un altul interior, de inițiere și recuperare. 

  Intrarea pentru adulți e de 30 lei, copiii, elevii sau studenții externi plătesc 20 lei, studenții UTCN, 10 lei, iar persoanele cu dizabilități, 5 lei. Prețul nu include șezlongul. 

  Piscina exterioară clujeană are 10 culoare și o adâncime care variază între 1.9 și 2.4m. În cadrul ștrandului există și o terasă, în caz că ți se face poftă de o înghețată sau o limonadă rece.

  Urmărește-ne pe Facebook și Instagram și fii la curent cu cele mai bune restaurante din România. Rezervă-ți cu noi următoarea ieșire în oraș!

  Despre Bookingham

  Platforma de rezervări online, Bookingham, își propune să creeze o conexiune mai strânsă între localnici și restaurantele din orașele lor. Prezentă în marile orașe din România, aplicația îți permite rezervarea unei mese prin numai câteva click-uri. Mai mult decât atât, descoperi ofertele și experiențele din oraș, și te bucuri de promoții personalizate.

  Bookingham satisface și nevoile proprietarilor și managerilor din domeniul HoReCa. Prin intermediul digitalizării și marketingului inteligent, platforma facilitează procesul de colectare și gestionare a rezervărilor, crește vizibilitatea localurilor în comunitate și eficientizează costurile de publicitate.

  Trending.

  Populare.

  Autentificare
  Business Area