Restaurante din Cluj cu locuri de joacă pentru copii în 2024

de

Sabina Nisioi
Restaurante din Cluj cu locuri de joacă pentru copii

Umblă vorba că „e nevoie de un sat întreg ca să crești un copil”. Ce bine că restaurantele fac parte din „sat” și, unele dintre ele, au și amenajat spații de joacă pentru cei mici, astfel încât părinților să le tihnească masa cu adevărat. 

Noi am căutat restaurantele din Cluj unde copiii au o zonă dedicată, dar și unde se mănâncă bine. Salvează lista asta, iar noi avem grijă să updatăm articolul constant! Și dacă nu vrei neapărat să mănânci, află ce activități și locuri de joacă sunt în Cluj, din ghidul local „Clubul Copiilor”.

Ce restaurante cu locuri de joacă pentru copii Cluj sunt în apropierea Parcului Central?

Colin's Cluj

via Wikoti

După ce dai o tură de parc, poți să te oprești la un răsfăț la Chios Social Lounge. Restaurantul situat în Parcul Central îți pune la dispoziție un spațiu de joacă cu tobogan și leagăn, unde cei mici se pot distra până vă vin felurile principale și desertul! Tot în apropierea Parcului Central e și Colin’s Gastro Pub, care le oferă celor mici o zonă special amenajată pentru ei. 

De Samsara probabil ai auzit pentru că e unul dintre cele mai populare restaurante vegane și vegetariene din Cluj. Ce nu ai auzit probabil e că localul e și kid-friendly, și le pune la dispoziția celor mici un spațiu în grădină unde se pot juca.  

Ce restaurante cu locuri de joacă pentru copii Cluj sunt prin centru? 

La Bulgakov, cei mici au o zonă de socializare. Măsuțe pe mărimea lor, unde copiii pot colora, desena și povesti unii cu ceilalți. 

În grădină la Cimbru, e tare frumos – și pentru cei mici, și pentru cei mari. Locația de pe Decebal 37 are o terasă interioară spațioasă, unde cei mici au o zonă în care se pot juca până vine comanda. (*Aici găsești unul dintre cei mai buni burgeri din Cluj. 🤫)

Unde altundeva msi găsești restaurante cu locuri de joacă pentru copii Cluj?

Livada Cluj

via Top City Card

Thessaly Greek Taverna e localul cu specific grecesc, deschis anul acesta, pe bulevardul 21 Decembrie 1989 nr. 120. E vizavi de The Office și nu numai că e unul dintre cele mai accesibile restaurante din Cluj, dar mai are și un loc de joacă exterior, dedicat copiilor. 

Și dacă tot am vorbit despre grădini, nu putem să nu pomenim și Livada. Restaurantul are un spațiu generos, unde copiii au cărți de colorat, jocuri și baloane. Mai mult decât atât, localul le pune la dispoziția părinților scaune speciale pentru cei cu vârste mai mici de 1 an.

Casa Piraților e renumită ca fiind unul dintre cele mai îndrăgite locuri de către copii. Nu numai pentru jocurile și toboganele lor, ci și pentru atmosfera de poveste. Încăperile nu sunt simple încăperi, ci au denumiri speciale: Puntea Corabiei, Pupa Corabiei și Barbă Neagră. Localul se ocupă și cu amenajarea petrecerilor pentru cei mici. 

Gandhi, Shangay și Indigo sunt restaurantele din Cluj unde vrei să ajungi dacă poftești la ceva asiatic, dar ești însoțit de cel puțin un omuleț energic. Toate au scaune speciale pentru copiii sub un an, iar Shangay și Indigo oferă și locuri de joacă pentru cei mici. În sezonul rece, localurile mută activitățile în interior, astfel încât nu trebuie să-ți faci griji că cei mici vor răci. 

Dacă vrei o porție de paste Cluj „ca la mama lor”, Soggiorno – Cucina Fiorentina e locul. Și dacă ești și cu cei mici după tine, și mai bine! Restaurantul de familie din cartierul Bună Ziua are un loc de joacă atent gândit pentru distracția celor mici.

Buongiorno Cucina Fiorentina

via Buongiorno Cucina Fiorentina

Marty = diversitate. Dacă e o ieșire cu întreaga familie sau cu alți prieteni care au copii, fă o rezervare la Marty Westside. Nu trebuie să-ți faci griji dacă un vor salate, alții burgeri, alții pizza, și alții desert. Marty are de toate, pentru toți, și noi garantăm că-s fantastic de bune. Și nu trebuie să-ți faci griji nici pentru activitățile celor mici, fiindcă locația din VIVO are un loc special amenajat pentru ei.

Dacă ți-e poftă de mâncare tradițional românească bună, fă-ți o rezervare la Restaurant Valachia. Situat pe Govora 27, localul are o zonă de joacă amenajată la etaj, astfel încât cei mici să se poate juca în voie, fără să deranjeze restul clienților din restaurant. 

Ce restaurante clujene au meniuri pentru copii?

Dacă e zi de răsfăț, dați o fugă la Naz Restaurant. Meniul are niște pancakes cu crema de ciocolată albă și căpșuni care-i dau gata pe cei mici! Restaurantul e în cartierul Andrei Mureșanu și e renumit și pentru micurile dejun pe care le prepară. 

Indigo are o secțiune dedicată copiilor; meniul „Junior” conține porții mai mici și mai puțin picante. Cu 29 de lei, îi poți lua celui mic un fel de bază cu o garnitură. Poți alege între: pui Pakora, pui Malai sau pui Makhanwala, și: cartofi prăjiți, orez la aburi, cu turmeric și chimion, naan simplu, cu unt, sau cașcaval. Nutritiv și gustos. 

Dacă se dorește pizza, Cut & Crust și Pizza Acrobatica sunt locurile perfecte. Asta pentru că cei de la Acrobatica au „Pizza Mică”, la 350g, cu sos de roșii, mozzarella și 2 ingrediente la alegere, pe când la Cut & Crust, e și mai interesant! Poți să-ți comanzi „Combo”, o pizza care are o jumătate de metru și 2 sortimente, la alegere. Partea bună e că se pot sătura cam 4 persoane cu așa ceva.

Tessaly Greek Taverna are pentru copii un combo de burger gyros de pui, cartofi prăjiți, suc și jucările. Îl găsești în meniu sub numele de „Thessaly Kids”. Toată porția are 215g.  

Și Big Belly are meniuri dedicate copiilor. În funcție de poftă, au mai multe sortimente de pizza mică (280 – 450g), meniul „Kids nuggets”: 5 nuggets de pui + cartofi prăjiți/orez cu lume + sos + măr + suc (23 lei), și „Kids wrap” cu: wrap de pui cu brânză cheddar, roșii cherry, salată + cartofi prăjiți/orez cu legume + sos + măr + suc (23 lei).

Tu unde mănânci când ieși în oraș cu cei mici? Dă-ne un follow pe Instagram și Facebook și fii la curent cu cele mai faine localuri din orașul tău! 

Rezervă cu Bookingham. #Discover #Book #Benefit

Despre Bookingham

Platforma de rezervări online, Bookingham, își propune să creeze o conexiune mai strânsă între localnici și restaurantele din orașele lor. Prezentă în marile orașe din România, aplicația îți permite rezervarea unei mese prin numai câteva click-uri. Mai mult decât atât, descoperi ofertele și experiențele din oraș, și te bucuri de promoții personalizate.

Bookingham satisface și nevoile proprietarilor și managerilor din domeniul HoReCa. Prin intermediul digitalizării și marketingului inteligent, platforma facilitează procesul de colectare și gestionare a rezervărilor, crește vizibilitatea localurilor în comunitate și eficientizează costurile de publicitate.

Trending.

Populare.

Autentificare
Business Area