Restaurantul din Constanța care satisface chiar și cele mai exigente cerințe

de

Sabina Nisioi

Printre favorite, se numără humusul cu vită, mușchiulețul de porc în sos de unt și papanașii dolofani cu dulceață. Află totul despre restaurantul Lira Pacific, chiar de la Cristina Zamfirescu, manager de hotel.

Hotel Pacific, Constanța

Încă din 2009, Lira Pacific le oferă clienților săi tot pachetul: restaurant, hotel, calitate și confort. Noi am povestit cu Cristina Zamfirescu, managera locației, ca să aflăm ce înseamnă să deții un restaurant în Constanța în 2023 și de ce e Pacific atât de special.

Calitate, pe primul loc

Hotel Pacific s-a născut din dorința proprietarului de a crea o locație în care calitatea să primeze. Indiferent de sezon sau provocări, restaurantul și-a păstrat ingredientele premium, preparatele gustoase și servirea la standarde înalte.

Ospitalitatea e un alt aspect foarte important pentru noi. Punem mult accent pe interacțiunea dintre clienți și ospătari, astfel încât experiența pe care le-o oferim celor care ne vizitează să fie una completă, plăcută.”

– Cristina Zamfirescu, manager hotel

Designul are ca temă principală oceanul, așa că o să vezi la ei oglinzi în formă de roză a vânturilor, schițe cu vapoare și tablouri cu noduri. Astfel se explică și numele de „Pacific”.

Hotel Pacific, Constanța

via Hotel Pacific

Papanașii dolofani se numără printre cele mai iubite mâncăruri din meniu

Ingredientele sunt procurate de la marii producători pentru că Hotel Pacific ține mult la regulile stricte de avizare. E extrem de important ca materia primă să fie proaspătă. 

Restaurantul are un meniu foarte variat – de la preparate tradiționale, până la pizza, paste, burgeri sau mâncăruri pentru vegetarieni. 

„Ne adaptăm cerințelor publicului. Păstrăm preparatele care merg bine, dar suntem creativi și încercăm și lucruri noi. Schimbăm meniul cam o dată pe an.”

– Cristina Zamfirescu, manager hotel

Am vrut să aflăm și care sunt cele mai populare farfurii de la ei. Dacă ajungi vreodată la Hotel Pacific, trebuie neapărat să încerci:

  • Papanașii dolofani cu dulceață
  • Mușchiulețul de porc în sos de unt
  • Humusul cu vită 

Mușchi de vită - Hotel Pacific, Constanța

Restaurantul e kid-friendly și are grijă de cei mici. Pentru copii, porțile pot fi înjumătățite, iar rețetele pot fi adaptate în funcție de preferințe. Mai mult decât atât, localul obișnuiește să le ofere clienților fideli băuturi sau deserturi din partea casei. 

Evenimente de până la 100 de persoane

„La început, restaurantul avea o capacitate de aproximativ 50 de locuri în interior, și o terasă. Ulterior, am renunțat la terasă și am extins restaurantul, pentru a putea organiza și evenimente.”

– Cristina Zamfirescu, manager hotel

În prezent, restaurant Pacific are o capacitate de 100 de persoane. Găzduiește nunți, botezuri, zile de naștere, evenimente corporate, dar și evenimente cu ocazii speciale (8 Martie, Valentine’s Day, Dragobete). Dacă vrei să-ți planifici evenimentul la ei, ai grijă să-ți faci o rezervare din timp. 

Hotel Pacific e unul dintre restaurantele din Constanța care merită o vizită. Rezervă cu Bookingham.

Despre Bookingham

Platforma de rezervări online, Bookingham, își propune să creeze o conexiune mai strânsă între localnici și restaurantele din orașele lor. Prezentă în marile orașe din România, aplicația îți permite rezervarea unei mese prin numai câteva click-uri. Mai mult decât atât, descoperi ofertele și experiențele din oraș, și te bucuri de promoții personalizate.

Bookingham satisface și nevoile proprietarilor și managerilor din domeniul HoReCa. Prin intermediul digitalizării și marketingului inteligent, platforma facilitează procesul de colectare și gestionare a rezervărilor, crește vizibilitatea localurilor în comunitate și eficientizează costurile de publicitate.

Trending.

Populare.

Autentificare
Business Area