Unde mâncăm cel mai bun desert în Cluj, în 2024?

de

Bookingham
desert în Cluj

Echilibrul e cheia și se spune că un regim alimentar „80/20” face magie. Asta înseamnă că 80% dintre alegerile pe care le faci ar trebui să fie nutritive, iar 20% – răsfăț pentru suflet. Ce înseamnă asta? Înseamnă că fix pentru acel 20%, trebuie să știm unde găsim cel mai bun desert Cluj!

*Disclaimer: Valabil pentru zilele în care ești prea obosit ca să te apui tu de copt acasă, când nu ai ingredientele necesare la îndemână, sau pentru că – pur și simplu – nu ești tare priceput la asta.

Descoperă restaurantele din Cluj-Napoca unde poți mânca un desert de nota 10!

Unde mănânci un desert Cluj bun prin centru?


Începem lista cu celebrul tiramisu de la Baracca. De el nu s-a auzit numai în Cluj, deci nu trebuie să ne mire dacă atât localnicii, cât și turiștii, își fac o rezervare la Baracca special pentru asta. Pentru cei care poftesc la o tartă cu lămâie sau la o savarină, Casa Boema e răspunsul. 

Deserturi inedite sunt la Garlic Bites & Tales (clătite & cremă de mac) și Nuka Bistro (lapte de pasăre, cremșnit).


Bujole sunt în Piața Unirii și au un cheesecake cu pară flambată, coulis cu fructe de pădure și caju prăjit… de-ți lasă gura apă. La Visuin merită să mergi pentru tarta lor cu lime. Cel mai bun lava cake Cluj îl găsești la Muura Steakhouse

Unde mănânci un desert Cluj internațional?


  • Desert japonez? Mochi, la Tokyo.
  • Dulce arăbesc? Baklava cu fistic, la Damas Arabic Food.
  • Un desert grecesc? Portokalopita (prăjitură cu portocale) sau ekmek (kataif cu înghețată de iaurt grecesc), la Thessaly Greek Taverna.
  • Dulce unguresc autentic? Vargabéles, la Rhédey și Bulgakov Café

Ce alte restaurante mai au deserturi bune în Cluj?


Ne permitem să spunem că la Restaurant Roata, Garlic Bites & Tales și Livada, găsești cei mai buni papanași din Cluj-Napoca. La Roots, merită să mergi pentru ale lor pancakes, iar la Marty Sports, Marty Westside, Marty Platinia, pentru combinațiile inedite de cheesecake. De la clasicul blat de biscuiți cu brânză pufoasă, până la cremele cu unt de arahide, banane, ciocolată albă, neagră, sau fructe.

Samsara e renumit pentru deserturile sale vegane și vegetariene. Noi mergem acolo pentru renumitul brownie & caramel. 

Ce desert Cluj poți să-ți iei to go?

Dacă ești la pas prin Cluj și vrei să-ți iei un dulce la pachet, clătitele de la Yep & Yo și La Nu Știu Cine sunt mereu o soluție salvatoare. Combinații inedite de torturi și prăjituri, găsești la Un Dulce de la Vlad Mureșan. Iar dacă vrei patiserie, Iris Délice e răspunsul. Dar ai grijă… odată ce le încerci bunătățile, there’s no way back!


Tu unde mănânci un desert Cluj bun? Dacă ai vreun local favorit, care nu e pe lista noastră, lasă-ne un comentariu, și noi avem grijă să-l punem pe listă! Dă-ne un follow pe Instagram și Facebook și fii la curent cu cele mai faine localuri din orașul tău. 

Rezervă în avans, cu Bookingham. #Discover #Book #Benefit

Despre Bookingham

Platforma de rezervări online, Bookingham, își propune să creeze o conexiune mai strânsă între localnici și restaurantele din orașele lor. Prezentă în marile orașe din România, aplicația îți permite rezervarea unei mese prin numai câteva click-uri. Mai mult decât atât, descoperi ofertele și experiențele din oraș, și te bucuri de promoții personalizate.

Bookingham satisface și nevoile proprietarilor și managerilor din domeniul HoReCa. Prin intermediul digitalizării și marketingului inteligent, platforma facilitează procesul de colectare și gestionare a rezervărilor, crește vizibilitatea localurilor în comunitate și eficientizează costurile de publicitate.

Trending.

Populare.

Autentificare
Business Area