Top sports bars din Cluj-Napoca în 2024

de

Sabina Nisioi
Sports bar

Sigur, să te uiți la meci de pe canapeaua ta e fain, dar… știi ce nu e fain? Să realizezi că ultima bere ai băut-o aseară, acum nu mai e niciuna-n frigider, și nici chipsuri nu mai ai. Noroc că nu duci lipsă de localuri în Cluj, unde poți urmări campionatele preferate. 

În funcție de zona în care stai, poți găsi un sport bar Cluj cu tot ce-ți trebuie: ecrane mari, sonorizare bună, bere și mâncare, sau snack-uri. Sună-ți prietenii și rezervă-ți masa în avans pentru următorul meci!

Ce sport bar Cluj ai în apropierea Parcului Central?

via 4 Champions

Cele mai multe sports bars Cluj-Napoca, le găsești pe lângă Parcul Central. Unul dintre cele mai populare locuri e 4 Champions, chiar la Sala Polivalentă. Partea bună e că, pe lângă meniul variat de băuturi, au și mâncare bună. Dacă vrei un burger Cluj sau niște coaste, nu sta pe gânduri. Un alt sport bar din zonă e Warm Up, pe Aleea Stadionului. Winners Sports Club și Cotton Club Cluj-Napoca sunt aproape de Parcul Rozelor. 

Dacă îți spunem că Euphoria Biergarten are meniul Fabricii de Bere, ce-o să faci? O să mergi acolo la următorul meci pentru că poți fi sigur că o să-ți găsești berea preferată. Craft, blondă, brună sau neagră, cei de la Euphoria au de toate în meniu. 

Ce sports bar Cluj-Napoca sunt în cartierul Zorilor?

via Marty Sports Bar

Unul dintre cele mai populare locuri în care poți urmări cursele de F1 și meciurile de fotbal sau basket, e Marty Sports and Grill. E situat în Sigma Shopping Centre și nu trebuie să-ți faci griji dacă ți se face foame la meci. Restaurantul are de toate – de la pizza Cluj, burgeri și paste, până la cel mai bun deserturi din Cluj (*sigur, asta dacă ești fan cheesecake). Alte sports baruri din cartierul Zorilor sunt Gentlemen’s – Bistro & Sports Bar și Hardward Pub.

În ce sport bar Cluj din centru poți merge?

via O’Peter’s Irish Pub & Grill

Chiar pe Memorandumului 6, e Shto College Bar. Localul difuzează în special campionatele europene și mondiale de fotbal, dar sunt și seri când, la cererea publicului, se pot urmări și alte meciuri, jocuri sau curse. Iar de popcorn și nachos, nu trebuie să-ți faci griji. În Piața Muzeului, e O’Peter’s Irish Pub & Grill. Acolo e musai să-ți comanzi o porție de potato skins. Merg numai bine lângă o bere rece sau, pentru șoferi, lângă o Cola cu gheață.

Unde altundeva mai găsești un sport bar Cluj?

via Corner Billiards & Snooker

Dacă locuiești în cartierul Mărăști, Corner Billiards & Snooker e cel mai apropiat sport bar Cluj. După ce partida e gata, poți juca și darts, snooker sau biliard la ei. Un alt loc în care poți urmări sportul preferat e London Pub. Barul are tot felul de băuturi, de la bere, gin tonic și whiskey, până la cocktailuri și băuturi non-alcoolice.

Tu ce sport bar Cluj frecventezi? Dacă nu e pe lista noastră, lasă-ne un comentariu, iar noi avem grijă să-l adăugăm în articol! 

Dă-ne un follow pe Instagram și Facebook și fii la curent cu cele mai faine restaurante și baruri din orașul tău. Rezervă-ți masa cu Bookingham! #Discover #Book #Benefit

Despre Bookingham

Platforma de rezervări online, Bookingham, își propune să creeze o conexiune mai strânsă între localnici și restaurantele din orașele lor. Prezentă în marile orașe din România, aplicația îți permite rezervarea unei mese prin numai câteva click-uri. Mai mult decât atât, descoperi ofertele și experiențele din oraș, și te bucuri de promoții personalizate.

Bookingham satisface și nevoile proprietarilor și managerilor din domeniul HoReCa. Prin intermediul digitalizării și marketingului inteligent, platforma facilitează procesul de colectare și gestionare a rezervărilor, crește vizibilitatea localurilor în comunitate și eficientizează costurile de publicitate.

Trending.

Populare.

Autentificare
Business Area