Unde îți poți celebra evenimentele speciale, în Cluj, în 2024?

de

Sabina Nisioi
Evenimente speciale

Evenimentele speciale din viața ta necesită o atenție deosebită, pentru a fi sigur că îți vei aminti cu plăcere de fiecare detaliu. Fie că urmează cununia civilă, botezul copilului tău, celebrezi pensionarea, sau un alt eveniment marcant pentru tine și cei dragi, locația cu siguranță joacă un rol extrem de important. Din fericire, Clujul oferă diversitate și din acest punct de vedere, astfel încât nu trebuie să te îngrijorezi că nu vei găsi localul perfect pentru evenimentul tău.

Tradițional sau sofisticat? Ei bine, noi am pregătit o listă pentru tine, în care am încercat să cuprindem cele mai frumoase restaurante din Cluj-Napoca, ce vor desăvârși ocazia specială din viața ta.

1. Casa Boema

Casa Boema este unul dintre cele mai vechi și elegante restaurante din Cluj-Napoca. La ei, poți opta pentru a-ți desfășura petrecere atât în interiorul restaurantului, cât și în afara sa. Grădina e deosebit de frumoasă, minunată pentru un eveniment pe timpul verii, iar dacă evenimentul tău are loc într-un anotimp ceva mai răcoros, îl poți celebra la mansarda Casei Boema. Spațiul se numește Salonul de Bal și se poate adapta în funcție de eveniment, începând de la mese înalte pentru diferite petreceri cu cocktailuri, la mese rotunde cu scaune, sau doar scaune pentru ocaziile de tip prezentare sau socializare. Calitatea mâncării ridică ștafeta restaurantului, experiențele culinare fiind de o calitate aparte.

via Casa Boema

2. Restaurant Da Vinci

Da Vinci este recunoscut pentru evenimentele mari și deosebite pe care le organizează pentru absolvenții de liceu și facultate, sau pentru proaspeții căsătoriți care își sărbătoresc legământul. Restaurantul reușește să îmbine eleganța decorului mediteranean și rafinamentul bucătăriei italiene într-un singur loc superb, încadrat de frumusețea orașului Cluj-Napoca.

via Restaurant Da Vinci

Spațiul de care dispune restaurantul este unul foarte generos. Sala are o capacitate de până la 400 de persoane și oferă posibilitatea organizării chiar și a unor evenimente corporate. Mai mult decât atât, ei pun la dispoziție locuri de parcare pentru invitați, un lounge primitor și o terasa cu o priveliște care îți taie răsuflarea și e perfectă pentru fotografii. Imaginează-ți petrecerea perfectă în acest cadru de vis.

3. Aroma Restaurant

Un localnic din Cluj spunea astfel: ,,Nunta noastră a ieșit perfect și ne bucurăm că am ales să o facem la Aroma.’’ Aroma îți pune la dispoziție consilieri cu multă experiență pentru evenimentele tale private, social sau corporate. Povestea are loc într-o livadă la marginea Clujului care îți oferă intimitate, eleganță și armonie. Se spune că bucătăria lor că e artă pură, bucatele fiind realizate cu multă atenție pe detalii, astfel încât să te poți bucura pe deplin de întreaga experiență. 

via Aroma Restaurant

4. Wonderland Cluj Resort

Wonderland îți pune la dispoziție un tărâm scos din basme, după cum ne inspiră și numele. Pe dealul Feleacului, într-un cadru înconjurat de natură, poți vedea întregul oraș. Acolo, te așteaptă cele mai savuroase preparate, cu un meniu specific internațional.

Evenimentele care au loc la Wonderland sunt speciale, elegante și oferă o finețe aparte datorită locului și a servirii care se face cu foarte mare promptitudine. Ai posibilitatea de a organiza o petrecere în sală, sau chiar afară, în aer liber. Ce zici? Sună minunat, nu-i așa?

via Wonderland Cluj Resort

5. Castelul Prințul Vânător

Un lucru e sigur: atmosfera e de poveste. Restaurantul e minunat dacă ești în căutarea cadrului perfect pentru o cerere în căsătorie, pentru nuntă, pentru o petrecere corporate sau pentru orice alt tip de eveniment privat. Bucatele tradițional transilvănene, personalul amabil și calitatea produselor și a serviciilor transformă orice experiență la Castelul Prințul Vânător într-una cu adevărat memorabilă. 

Castelul Prințul Vânător Turda

Rezervă acum

6. CHIOS Social Lounge

Chios Social Lounge este conceput pentru evenimentul TĂU, indiferent că vorbim despre o aniversare, o cununie civilă, un botez, sărbătorirea încheierii unui nou contract, sau o petrecere a burlacilor. Vei avea parte de un eveniment perfect, exact așa cum ți-l dorești. Terasa Chios oferă un concept aparte, unul elegant care creează o experiență fix așa cum ți-ai imaginat-o. Mâncarea proaspătă, preparată cu multă atenție, și servirea atentă, sunt desăvârșite cu atmosferă de vis de la marginea lacului. Cu siguranță, orice eveniment vei alege să celebrezi aici, nu vei regreta.

via CHIOS Social Lounge

7. Restaurant Rod

Restaurant Rod din Cluj-Napoca îți propune o călătorie gastronomică la propriul tău eveniment. Toate ingredientele sunt de origine românească și se ridică la standardele internaționale. Rod este mai mult decât un simplu restaurant. Îți oferă un cadru natural, la o terasă verde, confortabilă, într-o ambianță relaxantă, mixată cu elemente urban-minimaliste. Personalul este foarte atent, iar pasiunea pentru detalii și preparatele deosebite cu siguranță îți vor lăsa un gust și niște amintiri pe care nu le vei uita niciodată. Evenimentul tău va fi unul special, unic, care îți va rămâne cu drag în memorie.

via Restaurant Rod

8. 25th Downtown Flavors

Un restaurant care reflectă o combinație de eleganță clasică cu modernul este 25th Downtown Flavors. Acesta este potrivit celor mai speciale evenimente din viața ta pe care vrei să le celebrezi împreună cu prietenii și familia. Mâncarea are un gust deosebit, aparte, cu un design special precum ziua pe care o sărbătorești. Toate detaliile sunt atent pregătite pentru ca evenimentul tău să fie unul de neuitat: atmosferă relaxantă, personal atent și muzică perfectă.

via 25th Downtown Flavors

9. Baracca

Baracca este localul situat în centrul orașului Cluj-Napoca. Se spune că restaurantul acesta este locul unde arhitectura, designul și pofta de viață devin cadrul de care ai nevoie pentru petrecerea ta.

via Baracca

Ingredientele de calitate, iar pasiunea pentru gastronomie sunt rețeta ideală a unei petreceri mai restrânse, de neuitat, în mijlocul orașului. Baracca este locul unde sărbătorești în orice moment și te bucuri de tot ce te înconjoară. Indiferent dacă celebrezi un botez, o aniversare sau un alt eveniment marcant, cu siguranță nu vei regreta experiența.

10. VIA

Restaurantul VIA Cluj găzduiește atât evenimente private pentru diferite ocazii, cât și mese mai oficiale precum întâlnirile de afaceri. Restaurantul dispune de două săli la parter unde se pot găzdui până la 15 invitați, o pivniță unde se poate ajunge până la 30 de persoane, și o terasa care primește până la 25 de persoane.

via VIA

Așa că dacă ești în căutarea unei locații mai restrânse, VIA este locul perfect. Oferă atât specialitățile restaurantului, cât și preparate la cerere. Restaurantul este situat într-o zonă istorică a orașului, în apropierea zidului cetății. Experiența va fi cu siguranță una deosebită dacă îți organizezi evenimentul aici.

11. Bardot Events

Cu siguranța ai auzit de Bardot. Ce nu știe foarte multă lume este că la mansardă, în localul mult prea bine cunoscut și apreciat pentru băuturile deosebite și delicatesele bucătăriei internaționale, se află Bardot Events Cluj. O sală de evenimente chiar în centrul orașului cu un decor deosebit care îmbină culori, stil și ornamente vintage. Se pot organiza evenimente private pe orice tematică cu o capacitate de la 70 până la 200 de persoane.

Bardot events oferă o ambianță plăcută, distinsă care se completează perfect cu decorul și muzica oferită de cei mai buni DJ. Evenimentul tău poate avea loc chiar în centrul Clujului, în cel mai elegant și special decor.

via Charlie Upstairs

Despre Bookingham

Platforma de rezervări online, Bookingham, își propune să creeze o conexiune mai strânsă între localnici și restaurantele din orașele lor. Prezentă în marile orașe din România, aplicația îți permite rezervarea unei mese prin numai câteva click-uri. Mai mult decât atât, descoperi ofertele și experiențele din oraș, și te bucuri de promoții personalizate.

Bookingham satisface și nevoile proprietarilor și managerilor din domeniul HoReCa. Prin intermediul digitalizării și marketingului inteligent, platforma facilitează procesul de colectare și gestionare a rezervărilor, crește vizibilitatea localurilor în comunitate și eficientizează costurile de publicitate.

Trending.

Populare.

Autentificare
Business Area