Unde mâncăm cea mai bună pizza în Cluj, în 2023?

de

pizza în Cluj

Pizza – așa cum o știm noi astăzi – a apărut de abia la sfârșitul secolului al XIX-lea, în Napoli. Cu toate acestea, oamenii au mâncat aluaturi de pâine cu diferite ingrediente, încă din anii 600 î.Hr. Grecia, Roma și Egiptul Antic sunt primele puncte de pe hartă în care pizza a prins contur. Conceptul și prima rețetă au apărut de abia în Italia, la sfârșitul anilor 1900. De atunci și până acum, lucrurile n-au făcut decât să evolueze. Găsim pizza cu fel și fel de blaturi și toppinguri, pentru carnivori, cu sau fără gluten, pentru vegani sau vegetarieni. Toate aceste opțiuni le găsești și în inima Transilvaniei. Rămâi cu noi pentru a descoperi localurile cu cea mai bună pizza Cluj.

Unde e cea mai bună pizza Cluj în centru?

Piața Unirii și străduțele lăturalnice abundă de pizerii Cluj bune. Da Pino e în topul alegerilor, indiferent că vorbim despre clujeni sau turiști. Alte opțiuni foarte bune mai sunt și Storia Cucina Centrale și Don Pasquale, unde pizzerii respectă rețeta originală a blatului napoletan, precum și calitatea ingredientelor.

Da Pino

Storia Cucina Centrale

Don Pasquale

Marty

Due Fratelli

Ce restaurante au pizza pe vatră în Cluj?

Găsești pizza napoletană în Cluj la restaurante precum Cut and Crust, Napoli Centrale și Storia Cucina Centrale. Bucătarii au grijă să pregătească pizza pe vatră, așa cum spune tradiția italiană.

Unde găsești alte locații bune cu pizza în Cluj?

Deși nu sunt chiar în centrul orașului, Napoli Centrale, Rod și D’Autore sunt alte pizzerii din Cluj care merită încercate. Le găsești în apropierea Teatrului Național, în Mall Platinia, pe Calea Turzii sau în cartierul Grigorescu. De toate, pentru toți: mai multe tipuri de blat, toppinguri dulci sau sărate, și sosuri dulci, acrișoare sau picante. 

Napoli Centrale

Restaurant Rod

Pizzeria Trattoria D’Autore

Amagusto Cucina Italiana

Cut and Crust

Pizza Seba

Care e cea mai bună pizza din Cluj pe delivery? 

Sunt zile când simți că o pizza ți-ar putea rezolva toate probleme, dar nu vrei să ieși din casă pentru asta. Nimic mai simplu. Cauți „pizza Cluj delivery” și găsești o multitudine de variante. Mergi la sigur și comandă-ți ceva de la Il Forno, Grande, Antica Pizza sau Napoli Centrale. 

Pizzeria Il Forno

Grande

Napoli Centrale

Antica Pizza

Unde găsești pizza vegană în Cluj?

Clujul nu dezamăgește nici când vine vorba de pizza vegană. Hai Hui și Samsara sunt două dintre restaurantele iconice pentru vegani. Blaturile pufoase și combinațiile inedite îi pot cuceri până și pe fanii înrăiți ai mozzarellei și prosciutto-ului. VegEatUp, Marty și Pizza Da Giulia sunt alte localuri de top cu pizza vegană în Cluj.

Samsara

Hai Hui

VegEatUp

Marty 

Pizza Da Giulia

Unde mănânci pizza vegetariană în Cluj?

Dacă există opțiuni pentru vegani, cu siguranță, în restaurantele din Cluj, există opțiuni și pentru vegetarieni. Euphoria Biergarten, Hai Hui, Pizza Acrobatica și Cut and Crust sunt doar câteva din locurile în care găsești cea mai bună pizza din Cluj, pentru vegetarieni.

Euphoria Biergarten 

Pizza Acrobatica

Cut and Crust

Hai Hui

Când spui „pizza în Cluj”, opțiunile sunt infinite. Dac-o vrei pe cea mai bună, nu trebuie decât  să alegi un restaurant din lista de mai sus și să-ți faci o rezervare cu Bookingham. Salvează articolul ca să te inspiri și data viitoare, și dă-ne un follow și pe Instagram și Facebook, unde te ținem la curent cu cele mai bune localuri din orașul tău. 

#Discover #Book #Benefit

Despre Bookingham

Platforma de rezervări online, Bookingham, își propune să creeze o conexiune mai strânsă între localnici și restaurantele din orașele lor. Prezentă în marile orașe din România, aplicația îți permite rezervarea unei mese prin numai câteva click-uri. Mai mult decât atât, descoperi ofertele și experiențele din oraș, și te bucuri de promoții personalizate.

Bookingham satisface și nevoile proprietarilor și managerilor din domeniul HoReCa. Prin intermediul digitalizării și marketingului inteligent, platforma facilitează procesul de colectare și gestionare a rezervărilor, crește vizibilitatea localurilor în comunitate și eficientizează costurile de publicitate.

Autentificare
Business Area