Unde mănânci meniul zilei în Cluj, în 2023?

de

restaurant meniul zilei

Îl găsești sub numele de „Lunch menu”, „Business lunch” sau „Chef’s special”, dar toate se referă la același lucru: meniul zilei. Sunt multe restaurante din Cluj care vin cu astfel de oferte, deci tot ce trebuie să faci tu e să decizi ce vrei să mănânci azi – tradițional, indian, italienesc sau american?

Descoperă localurile cu meniul zilei Cluj-Napoca:

Unde mănânci un meniul zilei Cluj prin centru?

Gandhi (Ferdinand 38) e unul dintre acele „best deals” din oraș. Nu numai că e unul dintre cele mai accesibile restaurante din Cluj, dar are și o ofertă bună la prânz. De luni până vineri, între orele 11:00 – 15:00, poți mânca un starter și un fel principal cu 30 de lei, sau numai un fel principal cu 21 de lei. De obicei, ai de ales între 2-3 startere și 2-3 feluri principale. Noi mergem pe orice e picant și vine cu naan (*spoiler alert: localul e indian). 

La Casa Boema, se numește „Chef’s Lunch Menu”, dar ideea e aceeași. De luni până vineri, între orele 11:00 – 15:00, mănânci un starter, un fel principal (la alegere) și un desert Cluj, cu 45 lei. Iată cum a arătat recent un meniul zilei la ei: ciorbă de burtă, salată cu mușchi de vită, frunze de sezon, rodie, bulgur și dressing cu muștar Dijon/penne cacio e pepe și prăjitură cu mere/înghețată.

Maimuța plângătoare e o opțiune bună dacă ești prin centru și vrei un meniul zilei Cluj. Asta pentru că restaurantul oferă diversitate, iar prețurile variază între 27 și 33 lei. Ai de ales între „Meniul Zilei” (supă/ciorbă + fel principal, la alegere + desert), „Meniul Vegetarian” (supă cremă + fel principal + desert) sau „Big Meniu” (supă/ciorbă + fel principal). 

Nici „meniul zilei Cluj”, nici „business lunch”. La Jaxx, i se zice „Prânz cinstit” și îl poți lua de luni până vineri, între orele 12.00 – 17:00. Îți alegi un preparat de la secțiunea de  main course sau burgers și primești din partea casei fie o supă cremă (Jaxx soup cu legume de sezon, Asian soup sau Gazpacho soup), fie o limonadă clasică, fie un țap de Ursus. (*Apropo de beri artizanale sau blonde, lângă e FRANK, the Tank. Îți zicem așa… numai să știi!)

Unde altundeva găsești un meniul zilei Cluj?

Dacă vrei un prânz cu mâncare tradițională Cluj, mergi la MIKO, pe Clinicilor 23. Zilnic, între orele 9:00 – 12:00, restaurantul cu specific maghiar vine cu noi combinații, la prețul de 27 lei. Un alt loc în care găsești un meniul zilei Cluj ca la mama acasă, e Hora. Zilnic, restaurantul din Piața Engels are noi combinații de supă/ciorbă și fel principal.   

Situat pe Republicii 120, Apropo Bistro e locul perfect pentru un meniul zilei Cluj dacă ești student sau dacă lucrezi prin zonă și ai vrea ceva nutritiv la prânz. De luni până vineri, între orele 12:00 – 16:00, restaurantul oferă combinații de supă + fel principal + desert, la 29 lei. Bunătățile din ultimele zile? Ciorbă de pui a la grec și cotlet în sos formaggi cu piure de cartofi, și supă cremă de legume și piept de pui la grill, lângă cartofi gratinați și castraveți murați. Desertul casei diferă de la o zi la alta.

Bistro Engels e aproape de tine dacă locuiești prin cartierul Andrei Mureșanu. Restaurantul de pe Amoș Frâncu 1 are oferte diferite de meniul zilei Cluj, între orele 13.00 – 15:30. Poți opta pentru varianta de bază – starter și fel principal – care costă 24 de lei, sau poți să-ți adaugi și o băutură, iar prețul variază (+ un suc din gama Coca-Cola – 28 lei; + Almdudler la pahar 0,25 – 27 lei; + Perla Harghitei la 0.5L – 27 lei; + cafea Segafredo – 27 lei).

Un alt loc cu meniul zilei e Bruto, de pe Onișor Ghibu 20. Restaurantul îi așteaptă și pe vegetarieni, și pe carnivori, de luni până vineri, între orele 11.00 – 15.00. Meniul veggie e la prețul de 32 lei, iar combo-ul ce conține carne e la prețul de 35 lei.

De unde îți comanzi un meniul zilei Cluj?

Majoritatea restaurantelor despre care am vorbit mai sus fac livrări și la domiciliu. Maimuța plângătoare, de exemplu, preia comenzi pentru delivery între orele 10:00 – 11.30. MIKO preia comenzi până la ora 12:00. Totuși, mai sunt și businessuri în regim catering. 

Zebra Restaurant e unul dintre ele. Cu 25 de lei, mănânci o supă/ciorbă și un fel principal, la care primești și o chiflă. La Șes are o combinație de starter, fel principal și desert, zilnic, între orele 10:00 – 16:00. Uite ce au avut săptămâna asta: ciorbă țărănească, varză călită cu ciolan și gomboți cu brânză; supă de varză cu afumătură, caș pane + cartofi prăjiți, tartă cu fructe.

La Tina Bistro livrează meniul zilei Cluj între orele 12:00 – 17:00. Cu 23 lei, mănânci o supă sau o ciorbă, și un fel principal. Alte restaurante din Cluj care fac asta sunt Apropo Bistro și Blidu’ cu gust.

Tu unde mănânci un meniul zilei Cluj bun? Noi stăm cu ochii pe restaurantele din oraș și, în cazul în care mai apare vreun „good deal”, avem grijă să-l adăugăm. Tu fii cu ochii pe Instagramul și Facebook-ul nostru, pentru că acolo te ținem la curent cu localurile și bunătățile din orașul tău! 
Rezervă cu Bookingham. #Discover #Book #Benefit

Despre Bookingham

Platforma de rezervări online, Bookingham, își propune să creeze o conexiune mai strânsă între localnici și restaurantele din orașele lor. Prezentă în marile orașe din România, aplicația îți permite rezervarea unei mese prin numai câteva click-uri. Mai mult decât atât, descoperi ofertele și experiențele din oraș, și te bucuri de promoții personalizate.

Bookingham satisface și nevoile proprietarilor și managerilor din domeniul HoReCa. Prin intermediul digitalizării și marketingului inteligent, platforma facilitează procesul de colectare și gestionare a rezervărilor, crește vizibilitatea localurilor în comunitate și eficientizează costurile de publicitate.

Stiai de evenimentele Bruto?

Autentificare
Business Area