Unde găsești cel mai bun sushi din Cluj, în 2024?

de

Sabina Nisioi
sushi cluj

Sushi-ul a apărut drept o metodă de conservare a peștelui. 

Rulourile de orez datează încă din secolul al II-lea și provin din Asia de Sud-Est. În acest mod, populațiile de-a lungul râului Mekong, conservau peștele, punându-l în orez fiert. De abia 6 secole mai târziu, în Tokyo, sushi-ul și-a descoperit forma actuală, devenind ulterior unul dintre cele mai iubite dish-uri asiatice.

În ce restaurante din Cluj-Napoca, găsești un sushi autentic? 

Unde găsești cel mai bun sushi Cluj în centru?

Printre cele mai noi localuri cu sushi Cluj, e Sushi on Fire. Îl găsești în Piața Unirii 27. Pe Emil Isac 15, e Sushi Master, dar nu e greu să-i remarci, pentru că mereu e vânzoleală la ei. Semn că unii își fac rezervare și servesc acolo, iar alții merg doar să-și ridice comanda. Hello Sushi by Sushi Cluj e unul dintre preferatele localnicilor. La ei găsești tot felul de combinații, inclusiv roll-uri vegetariene.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by by SushiCluj (@hellosushi.ro)

Unde mănânci un sushi Cluj bun în Platinia?

Dacă ești prin Mănăștur sau pe Piezișă, cel mai apropiat loc în care poți mânca un sushi delicios, e Platinia Mall. Restaurantele Amagusto Cucina Italiana și Sakura Cluj sunt situate la parter și sunt renumite pentru ingredientele de calitate și servirea excepțională.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daily Food Cravings 🍰🍣🍕🥙🍪🍝🍔 (@foodleasure)

Unde găsești un sushi Cluj bun în Iulius Mall?

Într-un alt mall din oraș, îi găsești pe cei de la Wasabi Running Sushi și SushiVO. Primii au adus în Cluj ideea de „running sushi” și au dezvoltat și conceptul de „all you can eat”. Măcar pentru asta ar trebui să le faci o vizită!

Ce alte restaurante bune au sushi Cluj-Napoca?

Printre ultimele localuri deschise, cu sushi Cluj, se numără și Hikari. La ei și la Sushi Tokyo Cluj, experimentezi fine dining-ul asiatic. Nobori e un alt local popular printre iubitorii de sushi. La ei găsești nigiri, uramaki, maki, mixuri interesante și combinații pentru vegetarieni. Nici cartierul Zorilor nu duce lipsă de sushi bun și la îndemână. Magic Sushi e chiar pe strada Zorilor 25. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tokyo Japanese Restaurant Cluj (@tokyocluj)

De unde comanzi sushi Cluj delivery?

Când vine vorba de sushi Cluj-Napoca, multe restaurante au ales să-și deschidă ușile numai pentru livrare, fiind mai rentabil. Cel mai sushi Cluj delivery îl găsești la Nobil Sushi și Ronin Sushi. Alte locații de unde îți poți comanda folosind platforme de livrare sau mergând și ridicând comanda pe cont propriu, sunt: Sushi Point, Sushi Omakase și Sushi Factory.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by eatincluj (@eatincluj)

Dacă am omis vreun loc cu sushi bun în Cluj, dă-ne un buzz și îl adăugăm repede! Dacă nu, salvează lista pe mai târziu, când vrei vrea să încerci ceva nou sau vei avea nevoie de inspirația pentru următorul cheat meal.

Urmărește-ne pe Instagram și Facebook pentru că acolo, te ținem la curent cu cele mai bune restaurante din orașul tău! 

#Discover #Book #Benefit

Despre Bookingham

Platforma de rezervări online, Bookingham, își propune să creeze o conexiune mai strânsă între localnici și restaurantele din orașele lor. Prezentă în marile orașe din România, aplicația îți permite rezervarea unei mese prin numai câteva click-uri. Mai mult decât atât, descoperi ofertele și experiențele din oraș, și te bucuri de promoții personalizate.

Bookingham satisface și nevoile proprietarilor și managerilor din domeniul HoReCa. Prin intermediul digitalizării și marketingului inteligent, platforma facilitează procesul de colectare și gestionare a rezervărilor, crește vizibilitatea localurilor în comunitate și eficientizează costurile de publicitate.

Trending.

Populare.

Autentificare
Business Area