Unde mergi în Cluj pentru karaoke, quiz nights sau music bingo?

de

Sabina Nisioi

Yolka e cafeneaua care încearcă să pună zilnic cel puțin un eveniment în calendar. Băuturile au rămas încă extrem de accesibile pentru Cluj, iar un alt avantaj e că poți merge și cu animalul de companie. Află totul despre Yolka, din interviul nostru cu managera localului, Denisa Lăcătuș!

 

 

Yolka, Cluj-Napoca

Yolka e renumită printre cafenelele din Cluj încă din 2013. În 10 ani, localul a avut mai mulți proprietari, dar în ultimele luni am observat o schimbare: mult mai multe evenimente și mai mereu, foarte plin.

Am vrut să aflăm ce s-a întâmplat la Yolka, așa că am stat de vorbă cu Denisa Lăcătuș, managera localului, și cu Lucian Șteț, noul owner.

Balconul cu cel mai bun view spre Piața Unirii

La începutul anului 2023, Yolka a fost luată de Lucian Șteț, cel care deține și clubul clujean Flying Circus. 

„Ne-am dorit foarte mult să reînviem Yolka-așa-cum-era-ea-la-începuturi. Eu sunt studentă la arte și design și sunt foarte fericită că mi s-a dat mână liberă pentru asta. Ne-am îndreptat mult spre elemente din natură, am reorganizat camerele, am schimbat pereții terasei și am adăugat plante. Vrem să inspirăm relaxare, „coziness”.”

Adresa e Piața Unirii 21. Intri într-un gang și urci la etaj. Sunt deschiși zilnic, de la 16:00 la 22:00.

„E musai să vină lumea măcar o dată la noi, pentru că balconul nostru oferă cea mai frumoasă priveliște spre Piața Unirii.”

„Încercăm zilnic să punem câte un eveniment în calendar”

Eveniment Yolka, Cluj-Napoca
via Yolka - Facebook page

Vă ziceam la început că sunt slabe șanse să prinzi un loc la Yolka fără să-ți rezervi o masă în avans. Asta pentru că în local sunt mai mereu evenimente – seri de karaoke, music bingo și seri de quiz

O dată pe lună sunt jam sessions sau muzică live, iar acum [*momentul redactării articolului e noiembrie 2023] urmează un Târg de Viniluri, care va dura din 24 până în 26 noiembrie.

„Ne dorim să facem și un nou tip de eveniment în fiecare duminică; un fel de Ted Talks, cu oameni din Cluj, care să vină să interacționeze cu oaspeții noștri într-o discuție de o oră-două. Ceva din care toată lumea să aibă de învățat.”

Te fidelizează împrietenindu-se cu tine

E foarte ușor să devii client fidel la Yolka. În primul rând, prețurile sunt extrem de accesibile. Acum [*conform meniului din noiembrie 2023], au bere la 9 lei și cocktailuri care încep de la 17 lei și nu depășesc 23. Mai apoi, au foarte multe oferte.

„Pentru Flying Circus avem „Frequent flyer”; un fel de card de fidelitate pentru clienții care ne frecventează foarte des. Ne propunem să facem asta și pentru Yolka. Dar până una-alta, le oferim vouchere, invitații la evenimentele din local sau brățări pentru party-urile din Flying.”

Nu în ultimul rând, ești binevenit cu animalul de companie

Localuri pet-friendly in Cluj - Yolka
via Yolka - Facebook page

Prietenia e cuvânt cheie în comunitatea Yolka. O să găsești fețe cunoscute care frecventau localul și înainte să-l preia Lucian, clienți actuali ai Flying-ului, localnici, boemi și artiști care vor să-și petreacă într-un mod relaxat după-mesele târzii. 

Servirea se face la bar

„Băuturile calde sunt piesa de rezistență a acestui sezon și avem o gamă variată. Cel mai bine merg „Fulg de nea”, un cocktail non-alcoolic, și „Prăjitura”, o băutură pe bază de rom spiced cu sirop de alune, arome dulci și acrișoare, scorțișoară și suc de mere. Încă lucrăm la îmbunătățirea meniului.”

Limonada, iced latte-urile și cocktailurile sunt cele mai comandate vara. 

Momentan, au doar alune ca snack, dar vor să-și completeze meniul de băuturi cu finger foods. Deci stai cu ochii pe ei pentru că sigur o să ne anunțe când introduc chestii pe care le poți împărți cu prietenii la o bere! P.S. Servirea se face la bar!

Meniu Yolka
via Yolka - Facebook page

Fă-le o vizită și scrie-ne pe Facebook sau Instagram cum ți se pare noul vibe de la Yolka! 

Despre Bookingham

Platforma de rezervări online, Bookingham, își propune să creeze o conexiune mai strânsă între localnici și restaurantele din orașele lor. Prezentă în marile orașe din România, aplicația îți permite rezervarea unei mese prin numai câteva click-uri. Mai mult decât atât, descoperi ofertele și experiențele din oraș, și te bucuri de promoții personalizate.

Bookingham satisface și nevoile proprietarilor și managerilor din domeniul HoReCa. Prin intermediul digitalizării și marketingului inteligent, platforma facilitează procesul de colectare și gestionare a rezervărilor, crește vizibilitatea localurilor în comunitate și eficientizează costurile de publicitate.

Trending.

Populare.

Autentificare
Business Area