Rezerva o masa la un restaurant in Arad.

Unde sa mananci in Arad? Cele mai bune restaurante din Arad sunt la doar un click distanță. Descopera restaurantul potrivit si economisește timp rezervand online o masa.

Discover. Book. Benefit.
Arad

Anul 1078 marchează prima mențiune istorică a Aradului, în cadrul luptelor purtate de populația autohtonă împotriva regatului feudal maghiar. De-a lungul secolelor, Aradul a ajuns să fie unul dintre cele mai importante centre economice ale țării, datorită contactului rutier și feroviar cu vestul Europei.

Orașul surprinde și la capitolul artă și cultură. Arhitectura e una remarcabilă - o combinație de baroc, renascentist, neogotic și clasic. Și nici arta culinară nu dezamăgește. În restaurante Arad, mâncărurile bănățene și ardelenești sunt renumite. Iar dacă oaspeții vor sushi, paste, pizza sau burgeri, restaurantele din Arad au grijă să le satisfacă poftele. Centrul orașului abundă de puburi, cafenele și terase, iar restaurantele din Arad surprind și la capitolul băuturi - alcoolice sau non-alcoolice.

Surse foto: tripadvisor.com, urlaub-in-rumanien.de, restaurantguru.com

Descopera restaurante de top
in Arad

Proprietar de restaurant?

Ai un local sau vrei sa recomanzi unul pentru Bookingham Business?
Foloseste butonul de mai jos pentru a incepe procesul.

Ai un restaurant favorit, dar care nu este inca pe Bookingham?

Sugerează un restaurant

Bookingham in buzunarul tău

Direct pe telefon ai acces la cele mai bune locatii din zona in care te afli. Fie ca e vorba de o cina romantica sau o iesire cu prietenii, ai totul la indemana!

Sfaturi și recomandări

Citeste ultimele sfaturi de la specialistii nostri.