Rezerva o masa la un restaurant in Miercurea Ciuc.

Unde sa mananci in Miercurea Ciuc? Cele mai bune restaurante din Miercurea Ciuc sunt la doar un click distanță. Descopera restaurantul potrivit si economisește timp rezervand online o masa.

Discover. Book. Benefit.
Miercurea-Ciuc

Când spunem „Miercurea Ciuc” sau „Harghita”, ne gândim la Ținutul Secuiesc. Atât localnicii, cât și turiștii asociază regiunea transilvăneană cu tratamentele de relaxare din stațiunile cu izvoare minerale. Fiind atestat istoric în 1558, Miercurea Ciuc a devenit cel mai important centru economic și cultural din județul Harghita.

Deși în restaurantele din Miercurea Ciuc, bucătăria maghiară e la ea acasă, orașul nu duce lipsă nici de gastronomia internațională. La 5t Kutya și Gösser se găsesc cei mai buni burgeri. Dacă poftești la pizza, San Gennaro, Bandido's și Via Napoli sunt printre cele mai populare. Pentru cafea de specialitate, vinuri și băuturi non-alcoolice, încearcă Petofi Kavehaz, Atrium sau Amigo. Restaurantele din Miercurea Ciuc nu dezamăgesc la niciun capitol!

Surse foto: Dacca Group Trade, realitateadeharghita.net, commons.wikimedia.org

Descopera restaurante de top
in Miercurea-Ciuc

Proprietar de restaurant?

Ai un local sau vrei sa recomanzi unul pentru Bookingham Business?
Foloseste butonul de mai jos pentru a incepe procesul.

Ai un restaurant favorit, dar care nu este inca pe Bookingham?

Sugerează un restaurant

Bookingham in buzunarul tău

Direct pe telefon ai acces la cele mai bune locatii din zona in care te afli. Fie ca e vorba de o cina romantica sau o iesire cu prietenii, ai totul la indemana!

Sfaturi și recomandări

Citeste ultimele sfaturi de la specialistii nostri.