Rezerva o masa la un restaurant in Targoviste.

Unde sa mananci in Targoviste? Cele mai bune restaurante din Targoviste sunt la doar un click distanță. Descopera restaurantul potrivit si economisește timp rezervand online o masa.

Discover. Book. Benefit.
Targoviste

Târgoviște fascinează nu doar prin istorie și localnici omenoși, dar şi prin localurile sale. Situat la nici două ore de Bucureşti, orașul îmbină conveniențele Capitalei cu șarmul provincial, iar asta se reflectă în restaurantele din Târgoviște.

Fosta cetate de scaun a Țării Românești nu trebuie ocolită de iubitorii de artă și istorie, dar nici de cei în căutare de o masă bună și băutură pe cinste. Gurmanzii doritori de restaurante în Târgoviște care să-i surprindă vor fi bucuroși să afle că opțiunile sunt pe cât de variate, pe atât de sățioase. În plus, numai gândul la barurile din Târgoviște trezește pofte de bere, vin bun și mied.

Nu rata ocazia unei mese ca la carte printre vizite la Parcul Chindiei, Muzeul Tiparului și Cărții Vechi, sau la Casele Atelier ale pictorilor Vasile Blendea și Gheorghe Petrașcu. Gourmet sau ca la mama acasă, cele mai bune restaurante din Târgoviște sunt demne de patrimoniul cultural al orașului.

Surse foto: wikiwand.com, highhui

Descopera restaurante de top
in Targoviste

Proprietar de restaurant?

Ai un local sau vrei sa recomanzi unul pentru Bookingham Business?
Foloseste butonul de mai jos pentru a incepe procesul.

Ai un restaurant favorit, dar care nu este inca pe Bookingham?

Sugerează un restaurant

Bookingham in buzunarul tău

Direct pe telefon ai acces la cele mai bune locatii din zona in care te afli. Fie ca e vorba de o cina romantica sau o iesire cu prietenii, ai totul la indemana!

Sfaturi și recomandări

Citeste ultimele sfaturi de la specialistii nostri.