Rezerva o masa la un restaurant in Dej.

Unde sa mananci in Dej? Cele mai bune restaurante din Dej sunt la doar un click distanță. Descopera restaurantul potrivit si economisește timp rezervand online o masa.

Discover. Book. Benefit.
Dej

Descoperirile arheologice atestă faptul că zona era una importantă încă din vremea dacilor. Asta datorită rezervelor semnificative de sare. „Dees” a fost menționat pentru prima oară într-un document istoric în anul 1061. Cu timpul, Dejul a cunoscut dezvoltarea pe toate planurile, în special din punct de vedere comercial și economic.

Nici gastronomia nu a fost neglijată. În restaurantele din Dej, bucătăria ardelenească e la ea acasă, dar asta nu înseamnă că nu găsești și mâncăruri internaționale. De la hummus și paste cu fructe de mare, până la burgeri, pizza și cheesecake - în restaurantele din Dej, îți satisfaci pofta. Red Wine Bistro, Casa Selena și Escape Garden sunt doar câteva dintre cele mai bune opțiuni. Dacă vrei să te bucuri de un drink pe o terasă Dej, Weekend Bistro e locul potrivit!

Surse foto: Primăria Dej, Grand Master Hotel & Restaurant Dej, Știri de Cluj

Descopera restaurante de top
in Dej

Proprietar de restaurant?

Ai un local sau vrei sa recomanzi unul pentru Bookingham Business?
Foloseste butonul de mai jos pentru a incepe procesul.

Ai un restaurant favorit, dar care nu este inca pe Bookingham?

Sugerează un restaurant

Bookingham in buzunarul tău

Direct pe telefon ai acces la cele mai bune locatii din zona in care te afli. Fie ca e vorba de o cina romantica sau o iesire cu prietenii, ai totul la indemana!

Sfaturi și recomandări

Citeste ultimele sfaturi de la specialistii nostri.