Rezerva o masa la un restaurant in Drobeta-Turnu Severin.

Unde sa mananci in Drobeta-Turnu Severin? Cele mai bune restaurante din Drobeta-Turnu Severin sunt la doar un click distanță. Descopera restaurantul potrivit si economisește timp rezervand online o masa.

Discover. Book. Benefit.
Drobeta-Turnu Severin

Drobeta-Turnu Severin este reședința de județ și, totodată, cel mai mare oraș din Mehedinți. Deși atestarea documentară a venit de abia în secolul al XIX-lea, orașul are o istorie mult mai veche. Orașul din Oltenia e renumit pentru obiectivele naturale, istorice și culturale. Defileul Dunării, Parcurile Naționale Porțile de Fier și Valea Cernei, rezervațiile naturale, dar și viața culturală face ca orașul să fie îndrăgit atât de localnici, cât și de turiști.

În restaurantele din Drobeta-Turnu Severin, găsești bucătăria oltenească autentică. Mâncărurile pe bază de pește și fructe de mare sunt la mare căutare în restaurante Drobeta-Turnu Severin. Taverna Sârbului e renumită pentru asta. Dar orașul nu cucerește numai prin specificul local, ci și prin bucătăria internațională. Nest Restaurant, Agape by Kripton și Queen’s Cafe & Lounge explorează gastronomia europeană. Și dacă vrei un dulce bun, Trattoria Il Calcio și Abstract sunt două restaurante unde nu vei da greș.

Surse foto: Hotel Continental Drobeta Turnu Severin, mediastorehouse.com

Descopera restaurante de top
in Drobeta-Turnu Severin

Proprietar de restaurant?

Ai un local sau vrei sa recomanzi unul pentru Bookingham Business?
Foloseste butonul de mai jos pentru a incepe procesul.

Ai un restaurant favorit, dar care nu este inca pe Bookingham?

Sugerează un restaurant

Bookingham in buzunarul tău

Direct pe telefon ai acces la cele mai bune locatii din zona in care te afli. Fie ca e vorba de o cina romantica sau o iesire cu prietenii, ai totul la indemana!

Sfaturi și recomandări

Citeste ultimele sfaturi de la specialistii nostri.