Rezerva o masa la un restaurant in Iasi.

Unde sa mananci in Iasi? Cele mai bune restaurante din Iasi sunt la doar un click distanță. Descopera restaurantul potrivit si economisește timp rezervand online o masa.

Discover. Book. Benefit.
Iasi

Capitala Moldovei poate fi privită drept un muzeu național, datorită numărului impresionant de obiective istorice și culturale. Universitatea Alexandru Ioan Cuza, Catedrala Mitropolitană, Casa Memorială Vasile Pogor și Palatul Culturii sunt câteva dintre instituțiile care definesc Iașiul drept un important centru universitar, cultural și religios.

„Orașul celor 7 coline” nu dezamăgește nici la capitolul restaurante Iași. Printre cele mai frecventate zone, se numără Palas Mall, Piața Unirii și Copoul; deci dacă ești în căutarea unor restaurante Iași bune, pe acolo sigur găsești ceva pe placul tău. Având o populație variată, restaurantele Iași satisfac cererea clienților, oferindu-le o varietate de opțiuni - de la mâncăruri tradiționale, până la dish-uri cu specific asiatic, italienesc sau american.

Sursa foto: romaniaforall.com, Pinterest, 7est.ro

Descopera restaurante de top
in Iasi

Proprietar de restaurant?

Ai un local sau vrei sa recomanzi unul pentru Bookingham Business?
Foloseste butonul de mai jos pentru a incepe procesul.

Ai un restaurant favorit, dar care nu este inca pe Bookingham?

Sugerează un restaurant

Bookingham in buzunarul tău

Direct pe telefon ai acces la cele mai bune locatii din zona in care te afli. Fie ca e vorba de o cina romantica sau o iesire cu prietenii, ai totul la indemana!

Sfaturi și recomandări

Citeste ultimele sfaturi de la specialistii nostri.