Rezerva o masa la un restaurant in Tulcea.

Unde sa mananci in Tulcea? Cele mai bune restaurante din Tulcea sunt la doar un click distanță. Descopera restaurantul potrivit si economisește timp rezervand online o masa.

Discover. Book. Benefit.
Tulcea

Tulcea este municipiul de reședință al județului cu același nume, fiind atestată documentar în secolul al XVI-lea. De abia din anii 1950, orașul a început să se dezvolte semnificativ, devenind un port esențial pentru transportul produselor și pasagerilor. În prezent, Tulcea e renumită pentru acvariul pe care-l deține - cel mai mare din Europa de Est - pentru mănăstiri, dar și pentru Parcul Național Munții Măcinului.

Nici restaurantele Tulcea nu dezamăgesc. Cele mai căutate preparate sunt, bineînțeles, cele pe bază de pește, iar restaurantele Tulcea te așteaptă cu tot felul de combinații. Paste cu somon, pește prăjit cu mămăliguță sau la grill, cu legume. Dacă vrei o cafea de specialitate sau un vin bun, puburile și barurile Tulcea din zona centrală îți așteaptă vizita.

Surse foto: obiective-turistice.ro, laliman.ro

Descopera restaurante de top
in Tulcea

Proprietar de restaurant?

Ai un local sau vrei sa recomanzi unul pentru Bookingham Business?
Foloseste butonul de mai jos pentru a incepe procesul.

Ai un restaurant favorit, dar care nu este inca pe Bookingham?

Sugerează un restaurant

Bookingham in buzunarul tău

Direct pe telefon ai acces la cele mai bune locatii din zona in care te afli. Fie ca e vorba de o cina romantica sau o iesire cu prietenii, ai totul la indemana!

Sfaturi și recomandări

Citeste ultimele sfaturi de la specialistii nostri.