Alege din peste 200 de restaurante in Cluj.

Unde sa mananci in Cluj? Cele mai bune restaurante din Cluj-Napoca sunt la doar un click distanță. Descopera restaurantul potrivit si economisește timp rezervand online o masa.

Discover. Book. Benefit.
Cluj-Napoca

Cluj-Napoca e renumit pentru că aduce împreună istoria și diversitatea, nu degeaba e cunoscut ca și inima Transilvaniei. Când zicem „istorie”, ne gândim la arhitectura și cultura Clujului, iar când zicem „diversitate”, ne gândim la localnici, ocupații, hobby-uri, dar și mâncăruri. Iar când zicem restaurante Cluj, ne gândim la varietatea de preparate gata să satisfacă gusturile oricui.

Pentru cei pasionați de fine dining, cele mai bune restaurante din Cluj sigur le vor stârni apetitul pentru preparate nemaivăzute și experiențe memorabile. Iar dacă tot ce vrei e să bei o bere sau un vin cu prietenii, există o mulțime de baruri Cluj din care să alegi.

Restaurantele din Cluj nu ezită să-și satisfacă oaspeții, indiferent de preferințe. Alege restaurantul sau barul pe care vrei să-l vizitezi și rezervă o masă cu noi.

Surse foto: cluj.com, inyourpocket.com, Bujole.

Descopera restaurante de top
in Cluj-Napoca

Proprietar de restaurant?

Ai un local sau vrei sa recomanzi unul pentru Bookingham Business?
Foloseste butonul de mai jos pentru a incepe procesul.

Ai un restaurant favorit, dar care nu este inca pe Bookingham?

Sugerează un restaurant

Bookingham in buzunarul tău

Direct pe telefon ai acces la cele mai bune locatii din zona in care te afli. Fie ca e vorba de o cina romantica sau o iesire cu prietenii, ai totul la indemana!

Sfaturi și recomandări

Citeste ultimele sfaturi de la specialistii nostri.