Rezerva o masa la un restaurant in Braila.

Unde sa mananci in Braila? Cele mai bune restaurante din Braila sunt la doar un click distanță. Descopera restaurantul potrivit si economisește timp rezervand online o masa.

Discover. Book. Benefit.
Braila

Orașul situat pe malul stâng al Dunării a fost atestat încă din anul 1350, sub numele de „Drinago”. Datorită poziționării sale geografice, Brăila a avut mereu un rol esențial în transport și comerț.

Cu timpul, orașul muntean a început să-și dezvolte tot mai multe laturi, inclusiv cea care ține de HoReCa. Restaurante Brăila găsești în Piața Independenței, pe Faleza Dunării și în împrejurimile Parcului Monument. Specificul care impresionează cel mai mult - atât localnicii, cât și turiștii - e cel mediteranean. Peștele și fructele de mare sunt la mare căutare în restaurante Brăila. Dar există opțiuni și pentru cei care poftesc la pizza, paste, burgeri sau deserturi. De asemenea, bistrourile și barurile din zona centrală sunt renumite pentru cafeaua și cocktailurile inedite.

Surse foto: urlaub-in-rumnien.de, destepti.ro, uar-bna.ro

Descopera restaurante de top
in Braila

Proprietar de restaurant?

Ai un local sau vrei sa recomanzi unul pentru Bookingham Business?
Foloseste butonul de mai jos pentru a incepe procesul.

Ai un restaurant favorit, dar care nu este inca pe Bookingham?

Sugerează un restaurant

Bookingham in buzunarul tău

Direct pe telefon ai acces la cele mai bune locatii din zona in care te afli. Fie ca e vorba de o cina romantica sau o iesire cu prietenii, ai totul la indemana!

Sfaturi și recomandări

Citeste ultimele sfaturi de la specialistii nostri.