Rezerva o masa la un restaurant in Botosani.

Unde sa mananci in Botosani? Cele mai bune restaurante din Botosani sunt la doar un click distanță. Descopera restaurantul potrivit si economisește timp rezervand online o masa.

Discover. Book. Benefit.
Botosani

Datorită poziției sale geografice, județul Botoșani a fost dintotdeauna un punct comercial important din regiunea Moldovei. Reședința cu același nume e renumită pentru bisericile și mănăstirile vechi, care atrag, an de an, mii de turiști din toate colțurile țării. Pe lângă acestea, o valoare arhitecturală e și centrul vechi al orașului, care și-a păstrat aerul de demult.

În restaurantele din Botoșani, găsești mâncare tradițional românească din zona Bucovinei și Moldovei. Localurile își încântă oaspeții cu porții generoase și gustoase. Totuși, în restaurante Botoșani, ai și opțiuni internaționale - paste, pizza, burgeri sau steak sunt doar câteva dintre preparatele mediteraneene și americane pe care le poți comanda. Iar dacă poftești la un vin moldovenesc sau la o socată autentică, tot în restaurante Botoșani le găsești.

Surse foto: botosaneanul.ro, tripadvisor.com

Descopera restaurante de top
in Botosani

Proprietar de restaurant?

Ai un local sau vrei sa recomanzi unul pentru Bookingham Business?
Foloseste butonul de mai jos pentru a incepe procesul.

Ai un restaurant favorit, dar care nu este inca pe Bookingham?

Sugerează un restaurant

Bookingham in buzunarul tău

Direct pe telefon ai acces la cele mai bune locatii din zona in care te afli. Fie ca e vorba de o cina romantica sau o iesire cu prietenii, ai totul la indemana!

Sfaturi și recomandări

Citeste ultimele sfaturi de la specialistii nostri.