Rezerva o masa la un restaurant in Râmnicu Vâlcea.

Unde sa mananci in Râmnicu Vâlcea? Cele mai bune restaurante din Râmnicu Vâlcea sunt la doar un click distanță. Descopera restaurantul potrivit si economisește timp rezervand online o masa.

Discover. Book. Benefit.
Ramnicu-Valcea

Orașul de pe malul Oltului e reședința județului Vâlcea și e unul dintre cei mai importanți piloni economici din țară. Asta se datorează dezvoltării industriale din secolele XIX-XX care au dus la apariția primelor fabrici de hârtie și tipografii din România. Astfel, orașul a devenit un centru manufacturier esențial. Mai multe decât atât, Râmnicu Vâlcea e cunoscut și pentru atelierele de meșteșug, fabricile de cărămidă, teracotă și țigle, fabricile de paste făinoase, de încălțăminte, dar și pentru morile pentru cereale.

Orașul e renumit și pentru mâncărurile din restaurante. Dacă ți-e poftă de un dish internațional, la Simfonia și D'Amici, găsești cele mai bune paste și cei mai buni burgeri. În restaurante Râmnicu Vâlcea, ai și cafea de specialitate și deserturi gustoase. Încearcă Merci Caffee sau Old City Garden.

Surse foto: valceaturistica.ro

Descopera restaurante de top
in Ramnicu-Valcea

Proprietar de restaurant?

Ai un local sau vrei sa recomanzi unul pentru Bookingham Business?
Foloseste butonul de mai jos pentru a incepe procesul.

Ai un restaurant favorit, dar care nu este inca pe Bookingham?

Sugerează un restaurant

Bookingham in buzunarul tău

Direct pe telefon ai acces la cele mai bune locatii din zona in care te afli. Fie ca e vorba de o cina romantica sau o iesire cu prietenii, ai totul la indemana!

Sfaturi și recomandări

Citeste ultimele sfaturi de la specialistii nostri.