Rezerva o masa la un restaurant in Bacau.

Unde sa mananci in Bacau? Cele mai bune restaurante din Bacau sunt la doar un click distanță. Descopera restaurantul potrivit si economisește timp rezervand online o masa.

Discover. Book. Benefit.
Bacau

Fiind atestat istoric în secolul al XIV-lea, Bacăul a fost unul dintre cele mai importante centre militare și comerciale din Moldova. O importanță deosebită în dezvoltarea sa o are sfârșitul secolului al XX-lea, care a adus noi orientări și tendințe demografice.

Orașul e renumit pentru cea mai mare catedrală catolică din Estul Europei, pentru casa memorială a lui George Bacovia, dar și pentru restaurante Bacău. Bucătăria moldovenească e una dintre cele mai îndrăgite din țară, iar Casa Rebeca și Restaurant Vatra îi fac cinste. Și gastronomia franțuzească și italienească e prezentă în restaurante Bacău - La Bettola și Bacchus Bistro Chic. Pentru drinkuri și cafea bună, poți merge la Twomey's Irish Pub sau Lake House. În restaurante Bacău, găsești orice-ai pofti. Numai să cauți!

Surse foto: aviontourism.com, romaniaturismo.it, tripadvisor.com, Lake House

Descopera restaurante de top
in Bacau

Proprietar de restaurant?

Ai un local sau vrei sa recomanzi unul pentru Bookingham Business?
Foloseste butonul de mai jos pentru a incepe procesul.

Ai un restaurant favorit, dar care nu este inca pe Bookingham?

Sugerează un restaurant

Bookingham in buzunarul tău

Direct pe telefon ai acces la cele mai bune locatii din zona in care te afli. Fie ca e vorba de o cina romantica sau o iesire cu prietenii, ai totul la indemana!

Sfaturi și recomandări

Citeste ultimele sfaturi de la specialistii nostri.