Rezerva o masa la un restaurant in Suceava.

Unde sa mananci in Suceava? Cele mai bune restaurante din Suceava sunt la doar un click distanță. Descopera restaurantul potrivit si economisește timp rezervand online o masa.

Discover. Book. Benefit.
Suceava

Cercetările arheologice arată că zona din nord-estul României a fost ocupată de daci încă din secolul al II-lea. Regiunea a fost atestată documentar în anul 1388, iar de atunci, Suceava a avut un rol important în Moldova și Bucovina, din punct de vedere strategic și economic.

Orașul a fost puternic influențat de comunitățile de nemți, ucraineni, maghiari și armeni, iar de asta îți poți da seama pășind în restaurantele din Suceava.

Localurile surprind cu mâncăruri tradiționale din diverse culturi, motiv de bucurie și pentru localnici, dar mai ales pentru turiști. În zona parcului central Ioan Nemeș, și pe străzile Republicii sau Ștefan cel Mare, vei găsi unele dintre cele mai populare restaurante din Suceava. Orașul nu duce lipsă nici de puburi, cafenele și cluburi, deci găsești activitate la orice oră în restaurantele din Suceava.

Sursa foto: wikipedia.com, Bistro Forest, romaniatourism.com

Descopera restaurante de top
in Suceava

Proprietar de restaurant?

Ai un local sau vrei sa recomanzi unul pentru Bookingham Business?
Foloseste butonul de mai jos pentru a incepe procesul.

Ai un restaurant favorit, dar care nu este inca pe Bookingham?

Sugerează un restaurant

Bookingham in buzunarul tău

Direct pe telefon ai acces la cele mai bune locatii din zona in care te afli. Fie ca e vorba de o cina romantica sau o iesire cu prietenii, ai totul la indemana!

Sfaturi și recomandări

Citeste ultimele sfaturi de la specialistii nostri.