Rezerva o masa la un restaurant in Buzau.

Unde sa mananci in Buzau? Cele mai bune restaurante din Buzau sunt la doar un click distanță. Descopera restaurantul potrivit si economisește timp rezervand online o masa.

Discover. Book. Benefit.
Buzau

Vulcanii Noroioși și Lacul Vulturilor sunt cele două obiective turistice pe care românii le asociază cu Buzăul. Orașul a fost un important centru comercial și episcopal, încă din Evul Mediu. Cu timpul, acesta și-a dezvoltat economia prin intermediul agriculturii și comerțului, și a devenit un nod feroviar esențial în România, legând București și Ploiești de Focșani, Galați și Constanța.

Dacă vrei o cafea de specialitate în restaurante Buzău, ar trebui să ajungi la Magnolia Urban Cafe și MORO. Orașul nu duce lipsă nici de pub-uri, în cazul în care vrei o bere rece și un snack. Buzăul e imaginea bucătăriei muntenești autentice. DACIA Romanian Fine Dining și Norma Fine Wines & Dining impresionează de fiecare dată. Tot în restaurante Buzău, găsești și specificuri internaționale. Sushi, paste, pizza sau burgeri sunt doar câteva dintre dish-urile disponibile prin restaurantele din Buzău.

Surse foto: tripadvisor.com, bizonaire.com, dreamstime.com

Descopera restaurante de top
in Buzau

Proprietar de restaurant?

Ai un local sau vrei sa recomanzi unul pentru Bookingham Business?
Foloseste butonul de mai jos pentru a incepe procesul.

Ai un restaurant favorit, dar care nu este inca pe Bookingham?

Sugerează un restaurant

Bookingham in buzunarul tău

Direct pe telefon ai acces la cele mai bune locatii din zona in care te afli. Fie ca e vorba de o cina romantica sau o iesire cu prietenii, ai totul la indemana!

Sfaturi și recomandări

Citeste ultimele sfaturi de la specialistii nostri.