Rezerva o masa la un restaurant in Hunedoara.

Unde sa mananci in Hunedoara? Cele mai bune restaurante din Hunedoara sunt la doar un click distanță. Descopera restaurantul potrivit si economisește timp rezervand online o masa.

Discover. Book. Benefit.
Hunedoara

Atestat istoric în anul 1265, ‘Hungnod’ a fost un teritoriu important al țării datorită zăcămintelor sale de fier. De-a lungul secolelor, Hunedoara s-a dezvoltat din punct de vedere administrativ, economic și cultural, și a devenit un centru de interes din zona Transilvaniei.

În prezent, când spui ‘Hunedoara’, spui ‘Castelul Corvinilor’, iar orașul trebuie să se ridice la nivelul așteptărilor turiștilor și localnicilor când vine vorba de mâncare. În restaurante Hunedoara, specificul tradițional e compus din bucate ardelenești și maghiare. Gulașul unguresc, bulzul și ghiveciul ardelenesc sunt la ele acasă, dar restaurantele Hunedoara impresionează și prin gastronomia mediteraneană, asiatică, mexicană și americană. Pe pietonală, găsești tot felul de cafenele și baruri cu drink-uri de sezon.

Surse foto: agoda.com, tripadvisor.com

Descopera restaurante de top
in Hunedoara

Proprietar de restaurant?

Ai un local sau vrei sa recomanzi unul pentru Bookingham Business?
Foloseste butonul de mai jos pentru a incepe procesul.

Ai un restaurant favorit, dar care nu este inca pe Bookingham?

Sugerează un restaurant

Bookingham in buzunarul tău

Direct pe telefon ai acces la cele mai bune locatii din zona in care te afli. Fie ca e vorba de o cina romantica sau o iesire cu prietenii, ai totul la indemana!

Sfaturi și recomandări

Citeste ultimele sfaturi de la specialistii nostri.