Rezerva o masa la un restaurant in Piatra Neamt.

Unde sa mananci in Piatra Neamt? Cele mai bune restaurante din Piatra Neamt sunt la doar un click distanță. Descopera restaurantul potrivit si economisește timp rezervand online o masa.

Discover. Book. Benefit.
Piatra-Neamt

Cetatea Neamț, Cheile Bicazului și Masivul Ceahlău sunt doar câteva dintre atracțiile județului Neamț. Reședința de județ a ajuns să devină un reper important în zona Moldovei de-a lungul timpului, datorită activității sale industriale și comerciale (fabrici de celuloză, cherestea, săpun, bere, mori), și obiectivelor sale turistice.

În restaurante Piatra Neamț, nu poți da greș alegând specificul tradițional românesc. Mâncărurile moldovenești sunt gătite cu ingrediente naturale, pe baza rețetelor din moși-strămoși. Dar dacă vrei să încerci altceva, în restaurante Piatra Neamț, găsești și gastronomie bavareză (încearcă Turnul Berarilor, pentru o experiență completă de bere + mâncare), mediteraneană, asiatică și americană. Barurile Piatra Neamț sunt renumite pentru selecția impresionantă a vinurilor bune din regiune, dar și pentru berile locale.

Surse foto: tripadvisor.com, wikipedia.com

Descopera restaurante de top
in Piatra-Neamt

Proprietar de restaurant?

Ai un local sau vrei sa recomanzi unul pentru Bookingham Business?
Foloseste butonul de mai jos pentru a incepe procesul.

Ai un restaurant favorit, dar care nu este inca pe Bookingham?

Sugerează un restaurant

Bookingham in buzunarul tău

Direct pe telefon ai acces la cele mai bune locatii din zona in care te afli. Fie ca e vorba de o cina romantica sau o iesire cu prietenii, ai totul la indemana!

Sfaturi și recomandări

Citeste ultimele sfaturi de la specialistii nostri.