Alege din peste 140 de restaurante in Timisoara.

Unde sa mananci in Timisoara? Cele mai bune restaurante din Timisoara sunt la doar un click distanță. Descopera restaurantul potrivit si economisește timp rezervand online o masa.

Discover. Book. Benefit.
Timisoara

Timișoara e renumită pentru mixul bizantin, baroc și modern, și pentru istoria bogată. Nu degeaba e cunoscută și sub numele de „Mica Viena”. Dezvoltarea sa a fost favorizată de poziția sa pe hartă și, implicit, de multiculturalitatea care a dominat-o.

Când vine vorba de restaurante Timișoara, influențele germane, sârbe, maghiare și bulgare își spun cuvântul. „Orașul parcurilor” e impresionant dacă ești în căutarea unui local cu mâncare bună. În Piața Unirii, Piața Libertății și Piața Victoriei, găsești cele mai bune restaurante Timișoara: preparate tradițional bănățene, dish-uri mediteraneene sau asiatice - ai o varietate de opțiuni pentru a-ți satisface poftele.

Dacă vrei doar o bere rece și un snack, îți poți face o rezervare într-unul dintre barurile din centrul istoric. În schimb, dacă vrei un steak, un burger bun sau o porție de paste ca-n Italia, caută-ți dish-ul într-unul dintre cele mai bune restaurante Timișoara.

Surse foto: impactpress.ro, romaniaexperience.com, planetofhotels.com, commons.wikimedia.org.

Descopera restaurante de top
in Timisoara

Proprietar de restaurant?

Ai un local sau vrei sa recomanzi unul pentru Bookingham Business?
Foloseste butonul de mai jos pentru a incepe procesul.

Ai un restaurant favorit, dar care nu este inca pe Bookingham?

Sugerează un restaurant

Bookingham in buzunarul tău

Direct pe telefon ai acces la cele mai bune locatii din zona in care te afli. Fie ca e vorba de o cina romantica sau o iesire cu prietenii, ai totul la indemana!

Sfaturi și recomandări

Citeste ultimele sfaturi de la specialistii nostri.