Rezerva o masa la un restaurant in Focsani.

Unde sa mananci in Focsani? Cele mai bune restaurante din Focsani sunt la doar un click distanță. Descopera restaurantul potrivit si economisește timp rezervand online o masa.

Discover. Book. Benefit.
Focsani

Focșaniul reprezintă tot ce au mai frumos în comun Moldova și Muntenia, de la mâncarea bună, la oamenii unul și unul. Vechi de sute de ani, orașul păstrează vie pasiunea pentru mâncarea bună și lucrul bine făcut, iar asta se reflectă în restaurantele din Focșani.

Fie că ești în căutare de opțiuni pentru mic dejun, brunch, prânz sau pentru o cină copioasă, restaurantele din Focșani vin în întâmpinarea apetitului tău. Pub-urile și barurile din Focșani sunt acolo să-ți stingă setea după vizite la muzee, piese la Teatrul Maior Gheorghe Pastia și poze prin Piața Unirii.

Deși cele mai bune restaurante din Focșani sunt cunoscute pentru mâncărurile cu specific tradițional, bucătăria internațională este și ea bine reprezentată. De la fructe de mare, pizza și shaorma, la ciorbe și deserturi ale copilăriei, în restaurantele din Focșani găsești de toate.

Surse foto: greenpark-focsani.ro, mihaib.ro

Descopera restaurante de top
in Focsani

Proprietar de restaurant?

Ai un local sau vrei sa recomanzi unul pentru Bookingham Business?
Foloseste butonul de mai jos pentru a incepe procesul.

Ai un restaurant favorit, dar care nu este inca pe Bookingham?

Sugerează un restaurant

Bookingham in buzunarul tău

Direct pe telefon ai acces la cele mai bune locatii din zona in care te afli. Fie ca e vorba de o cina romantica sau o iesire cu prietenii, ai totul la indemana!

Sfaturi și recomandări

Citeste ultimele sfaturi de la specialistii nostri.