Rezerva o masa la un restaurant in Galati.

Unde sa mananci in Galati? Cele mai bune restaurante din Galati sunt la doar un click distanță. Descopera restaurantul potrivit si economisește timp rezervand online o masa.

Discover. Book. Benefit.
Galati

De-a lungul timpului, Galați a fost una dintre arterele principale pentru comerț, în România. Asta s-a datorat Portului Fluvial și accesului la Canalul Rin-Main-Dunăre. Economia orașului a fost în creștere din anii 1800 până în prezent, iar acum, există și alte industrii care contribuie la această dezvoltare. HoReCa e una dintre ele.

Dacă ești în căutarea unor restaurante Galați bune, ar trebui să te îndrepți spre centrul orașului sau Faleza Dunării. Fructele de mare sunt renumite în restaurantele din Galați, așa că Blue Acqua, Tetris și Union Jack sunt câteva dintre opțiunile frecvente ale localnicilor. Totuși, se explorează și specificul mediteranean, asiatic sau american. Iar dacă vrei doar o cafea sau un drink, poți merge într-unul dintre bistrourile sau puburile din Galați.

Surse foto: restaurantalex.ro, tripadvisor.com

Descopera restaurante de top
in Galati

Proprietar de restaurant?

Ai un local sau vrei sa recomanzi unul pentru Bookingham Business?
Foloseste butonul de mai jos pentru a incepe procesul.

Ai un restaurant favorit, dar care nu este inca pe Bookingham?

Sugerează un restaurant

Bookingham in buzunarul tău

Direct pe telefon ai acces la cele mai bune locatii din zona in care te afli. Fie ca e vorba de o cina romantica sau o iesire cu prietenii, ai totul la indemana!

Sfaturi și recomandări

Citeste ultimele sfaturi de la specialistii nostri.