Rezerva o masa la un restaurant in Deva.

Unde sa mananci in Deva? Cele mai bune restaurante din Deva sunt la doar un click distanță. Descopera restaurantul potrivit si economisește timp rezervand online o masa.

Discover. Book. Benefit.
Deva

Orașul marchează una dintre cele mai vechi locuite zone de pe teritoriul României. Cetatea Devei datează încă din secolul al XI-lea, obiectiv pentru care sute de turiști vizitează anual orașul transilvănean.

Localnicii pun preț pe arta culinară locului. Specificul ardelenesc se îmbină cu cel maghiar, iar restaurantele Deva își impresionează oaspeții cu bucate locale, făcute din ingrediente de sezon de la micii producători. Există și restaurante Deva care pun la dispoziția clienților săi preparate din gastronomia europeană și asiatică. Ți-e poftă de fructe de mare, paste, burgeri, sushi sau gelato? În restaurante Deva, îți satisfaci pofta, orice-ar fi! Iar dacă tot ce vrei e o cafea sau un cocktail, terasele din centru reprezintă cea mai bună alegere.

Surse foto: bogdanstoica.ro, devahd, rsu.ro

Descopera restaurante de top
in Deva

Proprietar de restaurant?

Ai un local sau vrei sa recomanzi unul pentru Bookingham Business?
Foloseste butonul de mai jos pentru a incepe procesul.

Ai un restaurant favorit, dar care nu este inca pe Bookingham?

Sugerează un restaurant

Bookingham in buzunarul tău

Direct pe telefon ai acces la cele mai bune locatii din zona in care te afli. Fie ca e vorba de o cina romantica sau o iesire cu prietenii, ai totul la indemana!

Sfaturi și recomandări

Citeste ultimele sfaturi de la specialistii nostri.