Rezerva o masa la un restaurant in Medias.

Unde sa mananci in Medias? Cele mai bune restaurante din Medias sunt la doar un click distanță. Descopera restaurantul potrivit si economisește timp rezervand online o masa.

Discover. Book. Benefit.
Medias

Orașul transilvănean are o istorie de peste 7 secole. Anul 1267 i-a adus atestarea documentară, vremuri în care populațiile de secui și sași deja contribuiau la dezvoltarea comercială a locului. Gazul metan, cristalul și primul email românesc sunt câteva elemente cheie pentru Mediașul medieval.

Astăzi, orașul îmbină arhitectura veche cu cea nouă, așa că dacă o iei la pas prin centrul istoric, o să vezi o alternanță de stiluri: de la gotic și baroc, până la Jugendstil. Tot prin centrul istoric și în Piața Castelului, vei găsi o varietate de restaurante Mediaș. Casa Ardeleană e numai bună dacă poftești la mâncare locală. Sehr Schon, Zen Chinese Food și Texas sunt restaurante Mediaș unde găsești specific american, asiatic și mediteranean. O cafea de specialitate, bei la The Bean sau Med.

Surse foto: casaardeleanamedias.ro, mirceahodarnau.ro, nationalmagazin.ro

Descopera restaurante de top
in Medias

Proprietar de restaurant?

Ai un local sau vrei sa recomanzi unul pentru Bookingham Business?
Foloseste butonul de mai jos pentru a incepe procesul.

Ai un restaurant favorit, dar care nu este inca pe Bookingham?

Sugerează un restaurant

Bookingham in buzunarul tău

Direct pe telefon ai acces la cele mai bune locatii din zona in care te afli. Fie ca e vorba de o cina romantica sau o iesire cu prietenii, ai totul la indemana!

Sfaturi și recomandări

Citeste ultimele sfaturi de la specialistii nostri.