Rezerva o masa la un restaurant in Pitesti.

Unde sa mananci in Pitesti? Cele mai bune restaurante din Pitesti sunt la doar un click distanță. Descopera restaurantul potrivit si economisește timp rezervand online o masa.

Discover. Book. Benefit.
Pitesti

Orașul e atestat pentru prima oară istoric în anul 1388, când Mircea cel Bătrân întărește Mănăstirea Cozia cu o moară în „hotarul Piteștilor". Cunoscut și sub numele de „Orașul Lalelelor”, Piteștiul s-a dezvoltat de-a lungul secolelor drept municipiul de reședință al județului Argeș.

Regiunea din Muntenia nu dezamăgește la capitolul mâncare. În restaurante Pitești, găsești o varietate de preparate. Casa Argeșeană și Zahana sunt renumite pentru specificul tradițional. Bistro 27, La Tuciuri și Club Hush sunt recunoscute pentru steak-urile și burgerii lor. În restaurante Pitești, ai și pizza, paste și alte bunătăți din gastronomia italiană și mediteraneană. Terasele din centrul orașul te așteaptă cu drink-uri și cafea de specialitate, deci, dacă n-ai planuri în weekend... cum sună o ieșire în oraș?

Surse foto: ghid-pitesti.ro, agoda.com, christiantour.ro

Descopera restaurante de top
in Pitesti

Proprietar de restaurant?

Ai un local sau vrei sa recomanzi unul pentru Bookingham Business?
Foloseste butonul de mai jos pentru a incepe procesul.

Ai un restaurant favorit, dar care nu este inca pe Bookingham?

Sugerează un restaurant

Bookingham in buzunarul tău

Direct pe telefon ai acces la cele mai bune locatii din zona in care te afli. Fie ca e vorba de o cina romantica sau o iesire cu prietenii, ai totul la indemana!

Sfaturi și recomandări

Citeste ultimele sfaturi de la specialistii nostri.