Rezerva o masa la un restaurant in Craiova.

Unde sa mananci in Craiova? Cele mai bune restaurante din Craiova sunt la doar un click distanță. Descopera restaurantul potrivit si economisește timp rezervand online o masa.

Discover. Book. Benefit.
Craiova

Cu o istorie de peste două milenii, Craiova e cel mai important punct economic, istoric și cultural din Oltenia. Orașul nu impresionează numai când vine vorba de târguri de Crăciun și evenimente pentru localnici, ci și la capitolul mâncare. În restaurante Craiova, bucătăria oltenească e la ea acasă și acolo, prazul e vedeta. Supa-cremă cu praz, tarta de praz cu morcovi și prazul pane din restaurantele din Craiova te fac să descoperi deliciul bucatelor oltenești.

Totuși, dacă ești adeptul gastronomiei internaționale, în restaurante Craiova o să găsești și așa ceva. Localurile din centrul istoric și parcul Nicolae Romanescu au un meniu variat: pizza, paste, burgeri, sushi, pe care le poți combina cu diferite băuturi alcoolice sau non-alcoolice. Recomandarea noastră sunt vinurile din restaurantele Craiova, cramele Segarcea, Avincis, Bauer și Oprișor fiind extrem de renumite.

Surse foto: fericitazi.com, pinterest.ro

Descopera restaurante de top
in Craiova

Proprietar de restaurant?

Ai un local sau vrei sa recomanzi unul pentru Bookingham Business?
Foloseste butonul de mai jos pentru a incepe procesul.

Ai un restaurant favorit, dar care nu este inca pe Bookingham?

Sugerează un restaurant

Bookingham in buzunarul tău

Direct pe telefon ai acces la cele mai bune locatii din zona in care te afli. Fie ca e vorba de o cina romantica sau o iesire cu prietenii, ai totul la indemana!

Sfaturi și recomandări

Citeste ultimele sfaturi de la specialistii nostri.