Alege din peste 70 de restaurante in Sibiu.

Unde sa mananci in Sibiu? Cele mai bune restaurante din Sibiu sunt la doar un click distanță. Descopera restaurantul potrivit si economisește timp rezervand online o masa.

Discover. Book. Benefit.
Sibiu

Sibiu - sau Hermannstadt - are o istorie de aproape 900 de ani. De-a lungul secolelor, orașul a fost un centru important al minorității germane din Transilvania și un punct de interes pentru cultura, arta și economia României. Palatul Brukenthal, Casa Artelor, Turnul Sfatului, dar și Târgul de Crăciun organizat anual, sunt doar câteva dintre obiectivele pentru care Sibiul e renumit acum.

Terasele Sibiu, restaurantele, cafenelele și puburile sunt amplasate pe străzi pietruite, sau în piețe centrale. În restaurantele din Sibiu, vei găsi de la preparate cu specific ardelenesc, până la mâncăruri cu influențe nemțești, maghiare, ucrainene și slovace. Piața Mare, Piața Mică și „Orașul de Jos” îi încântă pe localnici cu restaurante Sibiu în care tradiția și modernul au un gust fantastic.

Surse foto: sandrab.ro, fericitazi.com

Descopera restaurante de top
in Sibiu

Proprietar de restaurant?

Ai un local sau vrei sa recomanzi unul pentru Bookingham Business?
Foloseste butonul de mai jos pentru a incepe procesul.

Ai un restaurant favorit, dar care nu este inca pe Bookingham?

Sugerează un restaurant

Bookingham in buzunarul tău

Direct pe telefon ai acces la cele mai bune locatii din zona in care te afli. Fie ca e vorba de o cina romantica sau o iesire cu prietenii, ai totul la indemana!

Sfaturi și recomandări

Citeste ultimele sfaturi de la specialistii nostri.