Restaurante Oradea.
Alege din peste 78 de localuri in Oradea

Unde sa mananci in Oradea? Cele mai bune restaurante din Oradea sunt la doar un click distanță. Descopera restaurantul potrivit si economisește timp rezervand online o masa.

Discover. Book. Benefit.
Oradea

Cunoscut drept primul centru al umanismului românesc, Oradea e un punct istoric și cultural esențial din țară. Odată cu trecerea timpului, regiunea a găzduit un mozaic etnic, format din români, maghiari, evrei, ucraineni, turci, austrieci și slovaci. Astăzi, reședința de județ a Bihorului reprezintă unul dintre cele mai importante centre culturale și economice din România.

Nu poți spune „restaurante Oradea”, fără să nu-ți zboare gândul la arhitectura barocă a orașului. Centrul istoric e plin de terase, cafenele și baruri, perfecte mai ales în perioada evenimentelor de cultură și divertisment. Cele mai bune restaurante Oradea sunt renumite pentru mâncărurile cu specific tradițional. Totuși, localurile își surprind clienții și cu dish-uri din bucătăria internațională. În restaurante Oradea, găsești de toate - de la ciorbe și deserturi locale, până la pizza, sushi, burgeri și fructe de mare.

Surse foto: tripadvisor.com, urlaub-in-rumänien.de, bloguluotrava.ro, The Dripper

Descopera restaurante de top
in Oradea

Proprietar de restaurant?

Ai un local sau vrei sa recomanzi unul pentru Bookingham Business?
Foloseste butonul de mai jos pentru a incepe procesul.

Ai un restaurant favorit, dar care nu este inca pe Bookingham?

Sugerează un restaurant

Bookingham in buzunarul tău

Direct pe telefon ai acces la cele mai bune locatii din zona in care te afli. Fie ca e vorba de o cina romantica sau o iesire cu prietenii, ai totul la indemana!

Sfaturi și recomandări

Citeste ultimele sfaturi de la specialistii nostri.